Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Свршува, а нема сперма... Kако е тоа можно?!

Дискусија во 'Интимни прашања и проблеми' започната од princess11ska, 27 август 2011.

1. jovana108

jovana108 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Prvpat slusam!

2. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Но комент. Ретко кој чул. Тешко за верување ерекција и оргазам без сперма. Тешко. Али во денешни времиња...

3. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
  4. S.N.E.G.U.L.K.A

S.N.E.G.U.L.K.A Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    49
    Епа можно е тогаш кога сте требале да имате секс,тој пред тоа дома да го др*ал повеќе пати за потоа да не фрла.Што знам...чудна работа.

5. tamara.jordanovska13

tamara.jordanovska13 Активен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    5
    mozebi ne e dovolno ploden....ne se znae :(

6. viktorskopje

viktorskopje Нов член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Zdravo na site....

Barev nesto po forumite i slucajno procitav za problemot na deckoto....toa bilo od pred nekoja godina pa sigurno do sega mozebi deckot mi go resil....
    Gledam mnpgu "strucni" odgovori no samo od zenski lica kolku sto primetiv.....ve jas kako masko da objasnam nesto od moe sikustvo.....
    nemanjeto sperma e realnost.....a pricinite moze da se najrazlicni.....eve na primer kaj mene nema sperma iako osetot pri svrsuvanje e ist no mojot problem e toa sto mi e izvadna besikata zaedno so semenite kesi koi se naogaat na nea....( se rabotese za kancer)
    kaj deckoto problemot nema vrska so mojot no i za toa mozam da kazam nesto od sopstveno iskustvo...svrsuvanje bez sperma mozno e da se kontrolira svesno ako nekoj slusnal....jas go mozev toa..znaci koga mi doagase da svrsam so grcenje mozev da ja usmeram spermata kon besikata(mocniot meur).....
    istoto moze da se slucuva i nesveseno.....mngu maski znaat deka cesto pati koga se samozadovoluvale se grcele da ne svrsat za da ne napravat belja ( da isprskaat se okolu sebe ::) za ova sum citale deka dokolu cesto pati se pravi toa mozno e spermata pri sekoe svrsuvanje nesvesno da odi vo mocniot meur namesto nadvor....
    se nadevam deka se raboti za nesto slicno i ne e nesto poseriozno(nerazvieni semeni kesinja) vo sekoj slkucaj treba da se konsultira urolog..

pozdrav

mozebi nekoj ke najde nesto sto ke go zainteresira vo napisanoto.pa moze i slobodno da postavi i nekoe prasanje..dokolku sum vo moznost so zadovolstvo bi ogovoril..

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SouthParkFan

SouthParkFan Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    24
    значи вака го прашав дечко ми и еве што ми кажа

вели дека доколку на ден добие оргазам многу повеке пати после кога ке сврши директно нема одма да потече спермата туку по 1 минута ке потече само

исто така како што спомна членот погоре може да се врати спермата назад и се контролира, не го можат тоа сите но повекето го можат
    и тоа што неможел лесно да излегин главата тоа се вика ФИМОЗА, и дечко ми имал на мали години до 14 години но постепено со миење редовно и со сапун трлање се направило едноставно тоа е кога кожата ке ти се залепи за главичката и потешко можеш потоа да ја мрдаш надоле нагору

8. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Prv pat za vakvo nesto sega razbrav.Da ne recam educirav..Tuku oti tie od prvata strana zasileni so odgovorite ne im se zasilat sega na ovie vo vtorava so tolku silen demant?Ne e sramota nesto da ne znaes ama da ne znaes a da tvrdis solejki pamet so cinizam deka znaes? :?: Uste po tragicno tie krivo upatenite imaat lajkovi i poveke ni se dopaga toa otkolku nesto sto e vistina i ne educira.

9. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.188
    Да свршиш без сперма е можно, но во многу ретки случаи кога се работи за тотално запушување на каналите низ кој таа поминува. Исто така после вториот пат за релативно кратко време чувството се јавува но не излегува сперма. Но да каже некој дека може да се контролира да не сврши а да доживее оргазам е тотална глупост.
    Значи невозможно е да ја задржиш спермата а да го доживееш тоа чувство. Може да се контролира и одложува што подолго и тоа зависи од човекот, но кога ќе дојде до свршување мора да излезе сперма. Буквално не постои човек кој може да ја задржи спермата а да притоа доживее оргазам, како што рече типот погоре да не испрска. Едноставно тоа е невозможно да се контролира со умот, тоа се случува само во случај на одредена болест на тестисите и каналите низ кој таа поминува.
    Со зголемување на сексуалната возбуда се зголемува и притисокот и неможе да дојде до кулминација без да се исфрли сперма без да биде физички спречена. Работава ми личи ем свршува ем си ја чува да не ја троши за џабе.
    Може да нема сперма ако дечкото неможе да го доживее врвот поради тоа што неможе доволно да се озбуди, за да не ја повреди девојката да и каже дека доживеал оргазам ама ете нема сперма, затоа што тој ја исконтролирал да не направи беља. Впрочем оваа лага многу често ја применуваат жените за да нивните партнери не се почувствуваат непријатно, а за жал голем број ѓжени скоро никогаш не доживуваат оргазам, што од објективни причини што од причини што мажот гледа само себе да си се задоволи. Но тоа е друга тема.

За девојлето кое рече дека дечко и можеш да срши по 1 минута. Што би рекол Мирослав Илич, злато мое, тоа е просто невозможно, кога ќе падне притисокот, кога ќе ја изгуби ерекцијата невозможно е да ејакулира. Доколку доживее сексуална возбуда и не ејакулира она што подоцна излегува е лигава материја која се нарекува предсемена течност која е испумпана во делот на пенисот и со спуштањето на ерекцијата таа истекува, но во никој случај неможе да ејакулира. Ако може да се извади вода од бунар само со црево без моторна пумпа тогаш може и ова што ти го тврдиш.

Знам дека некој од вас има огромна фантазија но постојат некои физиолошки законитости по кои функционира човечкото тело, кои се случуваат спонтано и кои неможете да ги запрете. Како што се, трепкањето, дишењето, голтањето плунка, како и ова што е тема за дискусија.

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  10. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    e da de..so nea bil cetiri godini i pokraj toa sto taa ne go vozbudivala dovolno..egate logikava tvoja 8-|

11. bate-bane

bate-bane Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2014
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    13
    јас правев ваква операција, односно таа се вика варикоцела (латински израз), односно во долниот дел на стомакот ме сецнаа и ми ги проширија вените односно каналите и сега сум тути фрути.. ама тогаш мал бев 12 години имав.. тој проблем уште од мали години се познава, не бил никад на доктор изгледа и затоа не му е најдено тоа, иначе уролог одма воочува што е проблемот, башка тоа со кожичката мора под нож да отиде, да не речам да му ја сецнат кожата за да може да се навлекува..

12. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.459
    Ако сме имале повеќе пати секс едно по друго или ако дркал се случува да сврши а капка сперма да нема.

На DiCaprio му/ѝ се допаѓа ова.
  13. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.090
    Допаѓања:
    26.923
    Oh honey...

14. DiCaprio

DiCaprio Истакнат член