Во Тинекс имаш акција - намалени се два типа на вино од Сковин (99 денари се - розе и црно, не запаметив точни називи). Сакав да кажам, си купуваш 2-3, си симнуваш листа на филмови номинирани за Оскар годинава и си кулираш. П.С. Ај сега за инфото, соберете сите по денарче-две и купете ми една флаша било какво. #МишелаШворциќ
А ја предлагам сите шу сте сингл, баш па утре да си излезете, со коктелчичи и музика , наместо дома да се затварате. Амин!
добра ти е идејата.. не пијам алкохол ама утре е дабл празник и еднаш во годината така да нема проблем... многу би сакала сите осамени феминки тука да си го поминеме кога неможаме во живо
Ама не стварно, уште малку ќе помислам дека сингл како болест треба да се третира Ја бре, и вие и другите, сите сте уан веј ор анадр, спешал Така да, навали народе @beauty.princess Бјути, нема што да те погодува, излези си, не е забрането, таман може некој и ќе запознаеш Зар се на другарките треба да се потпираш?
па тоа ти викам.. сакам и јас ама сите се заузети како сама ли да одам на вечера или на коктелче.. барем една да беше сингл
Picata e prca sto mi padna na pamet.. no sakam taka po zabavno da bide.. zatoa sakam feminkite sinlge koj osamen koj tazen tuka da si go pomineme.. da se potsetime na nasite ljubovni vrski i ostatok sto ni padne na pamet ama ete nikoja ne se javi do sega..
Би сакала денов да си го прославам со дечкото и со добро вино Ама тој не ми е тука па јас само Трифун ќе си го славам, место дечкото ќе си гушнам 5-6 шишиња вино