Секогаш доцните или...?

Discussion in 'Општи дискусии' started by 2468, May 18, 2010.

1. kankus

kankus Популарен член

ма не сум нормална каснам секогаш и посто сите ме научија ми закажуваат по пола саат порано за да стигнам на време а и они да не се утепуваат од чекање хахаххаха не е за фалење ама тоа е :lol: :lol:

2. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

секогаш секогаш секогаш доцнам и тоа п 15 минути :) хахааа

3. marija994

marija994 Истакнат член

Значи да се разбериме... :P :P :P

Attached Files:

Smilly likes this.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Скоро секогаш сум или пред време или на време, а ретко каснам. :lol:

5. Ulata

Ulata Истакнат член

Поќето стигнувам на време....оти ако каснам премногу се нервирам исто и ако чекам :D

6. milky-candy

milky-candy Нов член

Апсолутно секогаш и секаде доцнам, по 15 тина минути минимум... :worried: Пробав да се поправам, ама залудно - појако е од мене...Многу пати и сум си го окркала убаво и пак ништо - не ми доаѓа паметот...На факултет доцнев на сите можни предавања и вежби, а во трета година дури еден потпис ми фалеше во индексот...Еве сега на работа доцнам редовно...Од фебруарската плата ми беа скратени 10 посто и пак џабе - па по исто :worried: На приватен план уште повеќе доцнам(тешко на тој што е со мене договорен да се чека негде :$ )...На работа некако компензирам со тоа што никогаш не правам проблеми ако треба прекувремено да се остане( денес саат и нешто останав), па затоа утре ќе си подзадоцнам малку :muscle:

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Прерано почнувам да се спремам, каде и да одам :) и секогаш сум спремна најмалку пола сат пред да излезам од дома, така да никогаш не каснам и имам време детално да се прегледам пред огледало :) се си вежбам за тоа време, сите потези, па дури и како да се смеам :D ете вака ^_^

8. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

јас сум личност која никогаш не касни...ептен освен ако се деси нешто па не сум успеала да стигнам, значи во незнам какви комплицирани случаи се десило да закаснам....иначе исто така мразам кога некој касни

9. Sephora

Sephora Популарен член

Доцнам, но не секогаш. :)
    Ме иритира кога чекам, и често пати сум пред заминување кога дотичната/дотичниот наеднаш ќе се појави.

Имало моменти кога ме чекале и по 2 часа, дури и кај мене пред врата додека спијам, и моменти кога сум чекала јас по час, час и половина.
    Зависно од личноста со која се гледам, дали сум се успала, дали ме мрзело да се спремам и така натаму.. :) Многу работи влегуваат во игра.

10. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Во принцип сум точна и очекувам и другите да бидат точни. Како што јас им го почитувам времето, така сакам и тие да го почитуваат моето.

За жал, во друштвото имаме една особа која од се' уште неразјаснети причини секогаш доцни, без оглед за каков состанок се работи (за на кафе, за на факултет, за на пат ... ). Ми се случувало да чекам и по 45 минути за излегување. |(

11. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се сложувам со Blumarine и мислам дека тоа е најнормално, она што најмногу ме нервира е да чекам некого кој заради неодговорност и невоспоставена навика си дозволува да мисли дека тоа е сосем правилно и не е толку страшно :tmi:
    Алооооооооооо ако немаш воспоставено принципи и навики од општо значење време е да научиш, нема цел живот да те чекаат за на кафе, тука ќе бидат работните обврски па понатаму и семејните...
    Секако чест на исклучоци кои доцнат заради оправдани причини или заради одмазда ]:)

12. Anely

Anely Истакнат член

Или порано доаѓам или доцнам...никогаш не сум точна на време!

13. kankus

kankus Популарен член

или пред време или каснам ама на време никако :$ :$ :$ :$

14. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Едно време многу доцнев и така почнав да се трудам да бидам на време и точна ама изгледа премногу сум се трудела па така сега дури и прилично подранувам,значи се само на време НЕ :lol:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Не, ама знам да закаснам.

16. duffi

duffi Форумски идол

Точна сум, секогаш стигнувам на време. Не сакам да ме чекаат, а богами и да чекам. Најмногу од се ме нервира чекање. Ако сум можела јас да стигнам на време зошто да не може и друг, кога веќе претходно се е договорено.. а уште повеќе ме нервира јавување 10 мин пред договореното -"еј јас ќе доцнам 15-20 мин", ахам во ред јас ќе те чекам ко пуфка, а ти само спремај си се полека, полека.... |( :@

17. patika19

patika19 Истакнат член

Обично сум секогаш точна.. А инаку јас никогаш не доцнам туку се другите порано.. :) :D

18. Zemun117

Zemun117 Истакнат член

е баш се согласувам со тебе! и ја сум исто :D

19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Мојата најлоша маана :D доцнам секогаш и секаде. Доцнев во основно и средно, продолжив да си доцнам и на факултет, доцнам кога имам договорено со дечко ми , со другарки , значи буквално секаде :D :lol:

20. Jewel

Jewel Истакнат член

Да не се урочам ама секогаш сум точна или пред време, најмногу до 5мин покасно. За жал поголемиот дел од друштвото има навика да касни, што искрено страшно ме нервира. Сметам дека тоа е непочитување на времето на другиот. Не ми смета ако некој се јави и ми рече ќе каснам 10тина минути, сфаќам дека излегуваат непредвидени работи, ама не можам да сфатам некој што постојано касни само затоа што нема навика да почне да се спрема порано :|