Секогаш сум точна на време дури доаѓам и некои 5-10 минути порано Зависи ако сум договорена со некое момче знам да задоцнам 5-10 мин, ама не претерувам
Никогаш не каснам...едноставно не сакам да ме чекаат. Секогаш стигнувам точно на време дури и 5-10 мин. порано. Се случило да закаснам ама ретко, ретко, многу ретко и тоа било каснење некоја минутка. Ако се договорам во 7, јас во 10 до 7 сум на точната локација, ако треба и ќе поттрчнам малку ама ќе стигнам на време. Имам разбирање и толерирам доцнење, ама со усул.
Каде и да одам скоро секогаш доцнам некаде повеќе некаде помалку па поради тоа си имам непријатности,а и јас кога чекам некого воопшто не ме нервира освен во некои исклучителни ситуации
Повеќе пати да отколку не . Се ми текнува во 5 до 12 да се спремам тогаш да се шминкам да се средувам . абе катастрофа -.-
Па не секогаш...ама скоро секогаш . Сега не нешто многу долго, ама по 10-15 минути си доцнам . Таква сум си по природа, додека да се спремам, да се облечам, вамте-тамте поминува време. Ама што имам една другарка бетер од мене, за искачање прво идам кај неа да ај викнам зашто заедно идеме до договореното место, кај јас 10-15 минути она уште толку, чувај боже сме и двете .
Od celo drushtvo jas i edna drugarka najmnogu kasnime .. Losha navika... kako shto kazha Unfaithful18 sekogash do posleden moment sedam na fb i koga kje me viknat se spremam i im vikam samo ushte ova samo ushte ona ama nemozhe vekje taka moram ovaa navika da ja smenam iako ne mi ide bash :/
ни да чекам ни да ме чекаат, најмногу мразам такси да чекам и дури да треба по втор пат да им се јавувам во централа!!!
Многу ретко доцнам и тогаш многу се нервирам. Мразам доцнења, тоа е израз на непочитување на времето на другите.
Jaс сум точна како Швајцарски сат, некогаш дури и порано идам и МРАЗАМ ЧЕКАЊЕ... а една моја другарка е флегма невидена и обавезно таа се чека...
Секогаш се трудам да сум на време ако каснам најмногу тоа е 5 минути, а имам другарка и по 20 што касни и многу ме нервира тогаш
Не доцнам никогаш ама сега ретко иде ред сум имала др работа!А мразам исто така кога чекам некој и ке ми каже гости ми дојдиа,ке дојдам за 15-20 минути(тогаш сум ваква )
па скоро секогаш каснам ама не повеке од мах 5 мин .. секогаш и на време дома да сум си спремна ќе заборавам парфем ако терба ама мора па да се вратам и да закаснам
Значи никогаш не доцнам дури некогас и знам да подранам 2 - 3 мин а другарка ми живците ми ги кине по 10 мин ми касни и секогаш ја карам за тоа а она таа што си ја знае ... -.-
Секогаш сум 5-10 минути порано пристигната. Подобро да почекам отколку да ме чекаат. Не сакам другите да се лутат и гневат заради моето доцнење, да ме чувствуваат како неодговорна и незаинтересирана за взаемната средба.
незнам зашто ама секогаш јас сум таа што стига на време па дури и порано и по навика цел живот чекам некој а тоа страшно ме иритира и да сакам да закаснам неможам мана ми е или...???
Не можам да си помогнам ама тоа е Каснам дури и кога сум предвреме спремна ќе ме замае нешто 5 за 12 и ете дошло 12 и 5 МРАЗАМ ШТО КАСАМ АМА МИ НЕМА ПОМОШ
секогаш доцнам. секогаш ми текнува нешто во последен момент и доцнам,а и кога ке појдам на време пак доцнам често викаат другарките по мене но..