секогаш сум точна..дури и некогаш подранувам..така ме учеле од дома..никогаш не дозволувај да те чекаат или да доцниш негде. добро не викам не..има случаеви коа доцнам..ама не многу..10 мин највише..
Јас доцнам 5-10 мин или ако ми испадне нешто работа тогаш иначе многу мразам кога треба да чекам некого и многу мразам кога ќе ми се јави некој дека ке закасни а јас сум спремна
најголема мана ми е тоа шо никогаш не можам да каснам, а сите во друштвото каснат едно 10 минути миниму некогаш се дешава и по пола сат да се чека некој....
Секогаш практикувам да си го испланирам времето за да не каснам, но понекогаш ретко но ми се случува да закаснам... не повеќе од 5 мин.
Порано не доцнев, дури и порано стигнував, али сеа у последно време, да речеме по некои сочни 5-10 минути знам да закаснам.
Порано никако не сум доцнела се на време си идев, ама сега на дечково многу му каснам оти се спремам по еден саат и он стално ме чека
Не никогаш не доцнам, затоа секогаш чекам!!! Ова за другарките, со дечко ми сме си на време или 4-5 мин ќе се почекаме некогаш, ама другаркиве ми се не знам! Пола саат, 45 мин... Си чекам...чекам...а еднаш намерно каснев пола саат, веќе ми пукна филм, и тогаш дошле скоро на време па уште ќе се лутат што чекале. Лигли!
Јас сум секогаш на време и скоро никогаш не доцнам. Дури си сметам дека ми е маана затоа што секогаш некој друг чекам
за жал да... многу лоша навика... порано сите ги чекав ... сеааа... сите ме чекаат :\ и коа ќе се спремам на време ќе излезам пример и ко за беља ќе забораам нешто и пак ме чекаат -.- ... дефф треба да се превземат меркииииииииии
исто! и јас така,мислам дека само еднаш ми се случило да каснам,иначе..секогаш сум првата секаде и чекам хаха
Секогаш каснам,секогаш.И да имам време јас го правам да немам чеки уште ова да напраам уште она и после трчам за да стасам на договореното време и пак ке закаснам.Ама и сум чекала и тоа по пола сат.И сега за на школо првиот час втора смена морат да закаснам 5-10 минути.А за од сабајле тешко мене ке биди