Секогаш доцните или...?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од 2468, 18 мај 2010.

1. samomarija

samomarija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    45
    Секогаш доцнам каде и да треба да одат јас пак доцнам тоа е и мојата најголема мана а другарките постојано ме чекаат по 5-10 минути а некогаш можи и повеќе :D

2. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Јас да доцнам? Никогаш! И многу мразам да чекам. Ако јас можам да бидам точна секогаш може секој!

3. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Порано не доцнев воопшто, дури и доаѓав порано, со надеж дека и тој што го чекам, ќе му текне да дојде порано, а најчесто каснеле, па сум ги чекала дупло повеќе.
    Сега или доаѓам ептен точно на време, или малку подзакаснувам (секогаш со оправдание) :) :) :)

4. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Секогаш доцнам :D Не многу, почнувајќи од 2мин. па се до 10-15мин. :)

5. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Никогаш, ама баш никогаш не доцнам!Често ми се случува да дојдам пред одреденото време,но подоцна никогаш.Понекогаш посакувам да сум од тие што доцнат зошто имам другарки кои нервите ми ги корнат секогаш кога треба да се најдеме некаде.А, јас чекам и чекам :( ...
    За моја среќа, мојот сакан го нема тој проблем.Дури, често се случува 5 минути пред договореното време да ми се јави и да ми каже- ајде, кај си...
    И фала му на бога што е така, мразам кога некој касни!

6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Па доцнам,порано секогаш другарка ми ме чекаше по 3-4 минути (што не е многу) и секогаш ми префрлаше за тоа....а сега имаме бесплатни и си се јавуваме пред да испаднеме од дома,ама и тогаш доцнам по некоја минута,со оправдание дека ме застанал некој комшија,мама не била дома да ми даде пари... :D

7. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Се има случено да закаснам невелам не...ама страшно се нервирам кога каснам

8. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Не доцнам речиси никогаш. Ако задоцнам би имала убава причина за тоа, моето мото е , подобро јас да чекам отколку да ме чекаат.
    И многу, ама многу ме нервира кога некој ми доцни. Ми зоврива крвта уште во првите 5 минути.
    Не сум пицајзла, ама неорганизираност со времето мразам.

9. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Не, не доцнам никогаш. Иако ми се случило неколку пати и јас да задоцнам ама секако тоа било од оправдани и разбирливи причини.

Секогаш настојувам да сум на договореното место баред 5 минути пред да дојде другарка или небитно кој.
    Пример ако сум се договорила во 5 саат некаде, јас сум таму во 4 и 50 и нешто.

Мразам луѓе кои постојано и постојано доцнат, со тоа докажуваат колку се само нестабилни.

10. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Па глеам да не каснам ама не можам у крв ми е бе да доцнам..и у школо и коа сум договорена бар 5,10,15 па може некогаш и по пола саат ху ху... :lol:

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не. Секогаш сум точна или евентуално пред време стигнувам, ако каснам обавезно го известувам оној што ме чека дека ќе задоцнам толку и толку време.
    Несакам да ме чекаат, несакам ни да доцнам на предавање на факултет ни никаде. Настојувам секогаш да сум точна и ми успева тоа.

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  12. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Најголемата маана што ја имам! :@
    За во училиште, за излегување, макар и за до продавница кога ќе ја викнам другарка ми да ми прави друштво она е таа што ме чека!
    Мајка ми се нервира по дома урла по мене, ми вика безчувствителна на ова ладно да те чека некој знаеш како е?!? И благодарение на неа, зашто неможам да ја слушам кога ќе почне со нејзините ГОВОРИ, гледам што побрзо да искочам! :$ :lol:

13. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    кратко и јасно..ДА. :$

14. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Точна сум ко швајцарски саат, освен тогаш кога не сум. Кога не сум, автобусот е крив. Секогаш кажувам пола саат порано дека ќе каснам. А каснење толерирам, ептен да не испадне дека џабе картата ми отишла. Си правам Бајрам на мозокот.

15. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Секогаш сум 5 или 10 минути пред договорениот час. После патот кој сум изминала до уговореното место, седнувам на некоја клупа, палам цигарче и одмарам...и чекам :D Многу мразам да ми доцнат, или уште повеќе, да не се појават...

16. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Мразам да ме чекаат и мразам да чекам! Затоа настојувам секогаш да сум точна дури и порано доаѓам. :) И многу ме нервираат луѓе кои незнаат да си го испланираат времето па доцнат. :^)

17. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Точна сум секогаш и ме нервира кога некој касни. Го почитувам туѓото време и сакам и моето да го почитуваат. Ако се случи некогаш да знам дека ќе закаснам, ќе се јавам и ќе кажам. Кога си се договорил, биди точен, а не после да се оправдуваш дека си изгубил осет за времето или не знам што.

18. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Понекогаш... :$ А мразам да чекам :devil:

19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.801
    Каде и да одам, со кого и да одам, секогаш доцнам 2-3мин. Ама морам. Колку и да сум спремна однапред, секогаш последните минути ми се во трчање. :lol:

Малку ми е страв, што повеќето ме научија, па сега тие намерно ми доцнат. :tmi:

А, не сакам да чекам ниту една минута! :wasntme: Абе збеснувам. :devil:

20. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    11.161
    Никогаш во мој живот немам задоцнето за било што. Секогаш сум 20 минути порано на закажаното место.