Секогаш доцните или...?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од 2468, 18 мај 2010.

1. T-cent

T-cent Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    12
    Доколку е нешто навистина важно, никогаш не доцнам :)
    Но прашај те ја другарка ми колку ме чека онака кога одиме некаде :D
    А јас баш мразам да чекам ]:)

2. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    Секогаш доцните или...СЕКОГАШ!!
    се обидувам да го сменам тоа, да бидам поодговорна али тешко.

3. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Мразам да чекам иако веќе сум навикната - сите секогаш доцнеа, а јас бев првата што доаѓаше -СЕКОГАШ! (не доаѓав порано, едноставно другите доцнеа, маана ми беше да сум точна)

Е сега друга приказна. Си реков зошто јас да ги чекам а тие да се влечкаат? :lol: Сега не сакам да доцнам (знам како е да чекаш) ама не знам како ми се случува и да излезам порано 3-4 мин. повторно дури да ги облечам патиките ова-она доцнам 5 мин.

4. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Најчесто..да :$

5. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Не доцнам.Барем се обидувам да не доцнам.Не сакам кога доцнат и јас да чекам.Затоа се обидувам да дојдам една минута порано.Ни да чекам ни да ме чекаат. :D

6. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Јас сум личност кој никогаш не доцни, секогаш сум на време каде треба да бидам во тој момент и никогаш не ми се случило да доцнам или да трчам за да не закаснам. Инаку не сакам да каснат и да чекам тоа ужасно ме нервира и знам да си отидам и да не чекам!

7. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    58
    До пред една година нонстоп само мене ме чекаа сите... Откога се запишав на факултет станав одговорна личност и сега секаде стигнувам пола саат предвреме! :D

8. tropix4e

tropix4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    141
    НИКОГАШ не доцнам, а многу се нервирам што поголемиот дел од моите другарки знаат и по пола саат да доцнат. Ужас! Многу пати им имам закажано пола саат порано само за да дојдат на време :).

9. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    НИКОГАШ не доцнам а ме вади од такт кога некој доцни,тоа за мене е непочитување.

10. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Морам да се пофалам.......нов рекорд на доцнење...40мин.
    требаше да отидам во 20:30 а стигнав во 21:10 :D (ама па оправдано ми еее-ми избега автобусот :P )

11. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    179
    си доцнам. скоро секое излагање и тоа секогаш ќе си речам ај вечерва ќе се спремам од порано и тоа и го правам но секогаш има нешто што ме задржува без разлика кога ќе почнам да се спремам :envy: А навистина би сакала да ја сменам оваа лоша навика, па се повеќе и повеќе се трудам бидејќи им ги сје*ав живците на другарките и “господинот’’ :D

12. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Секогаш доцнам! Многу си ја мразам та глупава навика, знам дека ги нервирам сите, и другарките и либето, ама најмногу ми е срам кога ке влетам 10 мин откако е почнато предавањето, цел амфитеатар се буљи во мене. Луѓето веќе ме научија дека сум таква па не ми замеруваат, ама стварно ми е мноу глупо! Мислам дека тоа е некој вид болест жими се. Не ми е проблем ќе станам и во 5 сабајле, ама како и да правам секогаш доцнам. И секогаш се пцујам себеси кога трчам некаде, а веке е безнадежно да стигнам на време! :envy: :?:

13. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Оваа година многу доцнам на училиште. Значи на училиште тргнуваме во 8 часот а јас станувам во 6 и 30. :D Кога ќе станам многуу се влечкам бидејќи многу ме мрзи да се облекувам. :lol: Училиштето ми е на 15 минути од мене што е најинтересно. :lol: Кога ќе размислам незнам ни што права цело време. :?: :lol:

14. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    Никогаш не доцнам, мислам дека во животот никаде немам задоцнето :D ама мн мразам кога др доцнат а јас сум готова и си чекам :^) :D

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Никогаш не доцнам никаде, секогаш сум спремна точно на време или пред време.
    И нај нај нај најмногу мразам кога некој редовно доцни, имам таква другарка, значи ниту еднаш во животов не била точна.
    И не можам тоа никако да го сфатам, човек да не биде способен барем еднаш во животот да се спреми на време. Па не е некоја голема филозофија мајкуму стара.
    Се нервирам во моментов додека пишувам, напатена сум со вакви другарки :@

16. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    обично не доцнам но некогаш се случува , и мразам кога некој доцни постојано , затоа со тие секогаш се договарам 10 мин порано и на време доаѓаат :D

17. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Не, скоро никогаш не доцнам. Сакам секогаш да сум на време, па макар и да чекам. Подобро да чекам и да не пропуштам ништо отколку да доцнам па да пропуштам можеби некои важни работи. А и мразам кога другите доцнат па јас треба да ги чекам долго време.

18. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    СЕКОГАШ и во вечни векови. Амин ЧД мала шала... Да,мора јас секогаш да доцнам. Кога и да почнам да се спремам морам да закаснам.

19. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Јас кога и да излезам секогаш се спремам порано за да не задоцнам, затоа што многу споро се спремам, и така секогаш стигнувам и порано, многу ретко доцнам дали два пати досега ми се има случено тоа. Секогаш другите доцнат во мој случај и секогаш јас чекаммм...смрт ми е тоа :@

20. soncenceto.matea

soncenceto.matea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    57
    Јас никогаш не доцнам и доцнењето го сметам за многу лоша навика!