Сеекогаш си доцнам Знам дека ми е лоша навиката, ама не можам да се поправам. Како и да е 10 минути доцнам обавезно, а што е полошо мразам да чекам. Но во друштвото сите сме такви, си доцниме, па се погаѓаме
Nikogas ne docnam nekade kade sto treba da odam a najmnogu mrazam koga ke mi kazet ke dojdam vo 12 a doaga vo 14 casot.
често знам да бидам точно на време,,и е нервира ако чекам а сум кажала два дена дека во тоа време излегуваме..
Колку и дa бидaм нa време спременa морaм дa зaдоцнaм, незнaм зошто aмa кaко нaвикa ми е остaнaто дa доцнaм, a многу мрaзaм когa доцнaт.
да. за жал, секогаш -.- мразам да чекам, ама, неможам и два саати порано да се спремам, пак ќе доцнам и колку и да се трудам да стигнам на време абе нема шанси. многу лоша навика
Паааа.. најчесто. Се некако си наоѓам работа пред да одам некаде и во последен момент почнувам да се спремам. Лоша навика знам, ама работам на случајот
Зависи кога почнувам да се спремам. Некогаш се случува да појдам порано и да чекам 15 минути, а некогаш па мене ме чекаат толку.
Никогаш не доцнам ! Луѓето што доцнат (не ставам овде ептен оправдана причина) ги сметам за неодговорни !
Не бе ич не доцнам возот подрани утрово ах колку ја неќам таа неодговорност ама немам навика ептен некогаш лошо ја преценам мојата умешност да се спремам за 5 минути и многу ме нервира тоа кај другите па затоа претпазлива сум кога станува збор за некој што ме чека само за пустите возови и шинобуси немам жал,си правам предизвик бе ееј ај да видам која е побрза од мене кога трчам да ги стасам
Секогаш сум точна, евентуално ако не настане некој проблем, па доцнам 1до 2 мин! А мразам кога треба да чекам
Понекогаш За на училиште многу ретко, ми се има случено само 2-3 пати во годината, а за излегвање понекогаш. А мразам кога чекам некој