Јас никогаш не доцнам, другите доаѓаат порано И секогаш кога ќе се појавам последна, јас сум највесела Другите ме гледаат вака Секогаш си доцнам, најголема маана ми е тоа
Секогаш. Без разлика колку рано почнам да се спремам секогаш ми излегува некоја работа и каснам. На сопствениот погреб некако ќе закаснам. Просто никогаш никаде не сум стигнала на време и татко ми стално ми труби за тоа. Во право е знам ама никако да се одвикнам
Никогаш не доцнам секогаш си идам или точно или 5 мин. покасно ама моите другарки ако си закажиме во 10 они во 11 ќе дојдат @@
Никогаш, никогаш и не!!!! Навистина, треба да се почитува и туѓото време, да не се лигавиме, одвратно е да чекаш, и затоа да си тргнеме од себеси: не го прави она кое не сакаш да ти го прават.
Па доаѓам покасно, и секогаш ми викаат другарките спремај се 3 саата пред да излезеш... А многу мразам да чекам, али ретко чекам.
Никогаш не доцнам и најмногу на светов ме нервира кога некој ќе закасни од проста причина што не се спремил навреме, уште ако е повеќе од 10тина минутим, збеснувам
Оправдувам доцнење до 10 мин. најмногу. Ако знам дека ќе задоцнам повеќе - ќе им кажам да одат и јас ќе дојдам подоцна.А имам другарка која касни по пола саат, и секогаш вели да ја чекаме и се лути(затоа се договараме секогаш пола саат порано). А некогаш дури знам и да подранам 5-10 мин. и висам како идиот на клупите сама.
Mrazam da cekam ponekogas no,mnoguu kasnamm sakamm perfektizam i zatoa kasnam mojve drugarki samo mi vikaat no toa e sto da se pravii
Mrazam da cekam ponekogas no,mnoguu kasnamm sakamm perfektizam i zatoa kasnam mojve drugarki samo mi vikaat no toa e sto da se pravii
Скоро никогаш не доцнам, и се цртам пред време. А скоро секогаш, ги чекам другите. Е така многу се нервирам. Па чим јас сум се потрудила да стигнам, што ти е тешко и тебе? Ти требаше да ги пасеш козите? Да ја ореш нивата? Да ја помочаш кокошката? Е Бог да чува.
Не доцнам секогаш гледам точна да си бидам дали со спремање,дали со превоз ако фаќам бус и такви некои работи на кои најчесто се вадат луѓето и мразам да чекам.
често знам да задоцнам, но кога не ми се седи дома е тогаш знам да подранам многу повеќе од очекуваното
Sekogas docnam no mrazam koga nekogo cekam. A da me cekaat dobro e hehe deckomi sekogas taka mi veli.