1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секогаш доцните или...?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од 2468, 18 мај 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.272
    Допаѓања:
    27.180
    Решчиси никогаш не доцнам. Секогаш стугнувам на време( а некогаш и порано) на закашаното место, без разлика дали е тоа кафе, излегување, факултет. Ме нервираат луѓето кои постојано доцнат.

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.664
    Допаѓања:
    2.482
    па зависи, некогаш јас чекам, некогаш ме чекаат, ама не повеке од 5-7минути.. ако е повеке јас знам и да си тргнам.. мразам да чекам и затоа гледам да не доцнам или пак ако доцнам се јавувам да ги известам :)

3. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    порано со бев како швајцарски саат, знаев и по 5 минути порано да си дојдам ако се чекав со некој :) ... ама пуста старост, во последно време задњи 2 години се некој мене ме чека,не дека заборавам па се спремам да речеме 5 минути пред да се најдам со некојго, ама таква сум флегматична :worried:
    ужасно се нервирам кога ме чекаат, подобро јас би чекала, него ли некој да ме чека :)

4. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    фуииии не паметам кога сум стигнала негде навреме :lol: секогаш секогаш секогаш, морам да закаснам, ако не закаснам не сум тоа јас :lol:

5. beautiful1

beautiful1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    33
    Јас обично секогаш си доцнам :D
    Кога треба да одам некаде цел ден се спремам и на крај пак ми испадне нешто и пак не стигнам на време а особено кога се договорам со дечкото додека се спремам,дотерам он ме почека пола саат или највеке 40мин :lol:
    Кога се договарам со другарките некогаш ги јас чекам некогаш они пошто они живеат у центаро така да додека идам со такси они си чекат :)

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.859
    Каде и да одам, одам на време, дури некогаш и порано. Секогаш другарките ги чекам. Или тие доцнат или јас подранувам :lol: ама ако помине договореното време а нив сеуште ги нема значи тие доцнат.

7. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Ах, ви завидувам на тие што сте точни. Секогаш, речиси секогаш доцнам, мора да се макар и две, три миути, најчесто се 5 до 15. Единствено на работа стигам таман на време, баш до минута, бидејќи се куцаме и повеќе од две доцнења во месецот не се дозволени, односно се казнуваат!
    Тежнеам кон тоа да ја поправам оваа моја (единствена :P ) мана!

8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Па скоро секогаш :P Кај мене нема измеѓу,или каснам од 20/30 мин или воопшто не каснам.Иако последниов период сите само мене ме чекаат :x

9. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    802
    Точна сум како швајцарски сат :clap: дури може да бидам минутка порано, мразам кога луѓето каснат :puke: , и обично ако ги чекам повеќе од 10 минути, си заминувам......не е фер јас да не се нашминкам или да не ја догледам омилената емисија за да бидам точна, а некој да дојди, среќен задоволен а јас да го чекам 30 минути.....

10. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Во последно време мора да сум јас таа што ќе задоцни не знам што ми се случува :o порано секогаш бев јас таа што ќе биде прва и ќе ги чека другите а сега :lol: а многу ме нервира кога ќе чекам па поготово сама да стом уф :@

11. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    мразам да чекам, па затоа и гледам да не каснам :)

12. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Јас никогаш не доцнам,секогаш другите доаѓаат порано :rofl:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  13. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Многу често доцнам иако не намерно ама ете се некогаш ми излегува :P Само кога имам испити секогаш сум точна, се случува и саат време порано да излезам од дома од страв да не закаснам :lol:

14. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.579
    Не доцнам никогаш и не сакам доцнење!Се трудам да си го организирам времето,не сакам да ме чекаат ни да чекам,дури и пред време често доаѓам.А најглупаво ми е што некои луѓе се во состојба да те остават да „висиш„ на најпрометно место во ударен термин добар половина час и да се прават како ништо да не се случило,е тоа не трпам :@ .

15. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Кога имам договорено се трудам никогаш да не доцнам.А за работа насабајле секогаш трчам на време станам ама последните минутки се завлечам.Срека работата што ми е блиску.Доцнењето ми е пет,десет минути па ме толерират.

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.994
    Понекогаш,зависи ситуација.Многу голем влечко сум па најчесто заради тоа.Ова сум заборавила,не сум се ипорицала со парфем и остало.Но тоа е малку 5 минути.А има некои по 15-20 минути што треба да ги чекаш |(

17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    Секогаш!! ]:)
    И на школо без разлика 1ва или 2ра смена, јас сум си последна. |( (си имам и неоправдани затоа :lol: )
    И на излегување, и секаде едноставно ќе бидам спремна ама ќе се сетам на уште нешто во последен момент и пак ќе закаснам. Глупа навика!

18. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Може да ми се случи, ама не ми е навика. :) Гледам и си го организирам времето за да сум на време.

19. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Доцнење е нешто што најмногу ме нервира. Не сакам да ме чекаат и да чекам. Што се однесува до мене, сегокаш доаѓам на време. Многу се нервирам кога чекам или пак јас на врата за да тргнам и ќе ми се јават за да кажат дека ќе доцнат. Ааа .. :envy:

20. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    618
    Допаѓања:
    2.033
    Во принцип доаѓам околу 5-10 минутки порано. Сега може некогаш да ми се случи да задоцнам, али многу ретко. И мразам кога доцнат и кога чекам :envy: