Секогаш доцните или...?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од 2468, 18 мај 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.684
    Допаѓања:
    24.042
    Решчиси никогаш не доцнам. Секогаш стугнувам на време( а некогаш и порано) на закашаното место, без разлика дали е тоа кафе, излегување, факултет. Ме нервираат луѓето кои постојано доцнат.

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.643
    Допаѓања:
    2.474
    па зависи, некогаш јас чекам, некогаш ме чекаат, ама не повеке од 5-7минути.. ако е повеке јас знам и да си тргнам.. мразам да чекам и затоа гледам да не доцнам или пак ако доцнам се јавувам да ги известам :)

3. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    порано со бев како швајцарски саат, знаев и по 5 минути порано да си дојдам ако се чекав со некој :) ... ама пуста старост, во последно време задњи 2 години се некој мене ме чека,не дека заборавам па се спремам да речеме 5 минути пред да се најдам со некојго, ама таква сум флегматична :worried:
    ужасно се нервирам кога ме чекаат, подобро јас би чекала, него ли некој да ме чека :)

4. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    фуииии не паметам кога сум стигнала негде навреме :lol: секогаш секогаш секогаш, морам да закаснам, ако не закаснам не сум тоа јас :lol:

5. beautiful1

beautiful1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    33
    Јас обично секогаш си доцнам :D
    Кога треба да одам некаде цел ден се спремам и на крај пак ми испадне нешто и пак не стигнам на време а особено кога се договорам со дечкото додека се спремам,дотерам он ме почека пола саат или највеке 40мин :lol:
    Кога се договарам со другарките некогаш ги јас чекам некогаш они пошто они живеат у центаро така да додека идам со такси они си чекат :)

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Каде и да одам, одам на време, дури некогаш и порано. Секогаш другарките ги чекам. Или тие доцнат или јас подранувам :lol: ама ако помине договореното време а нив сеуште ги нема значи тие доцнат.

7. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Ах, ви завидувам на тие што сте точни. Секогаш, речиси секогаш доцнам, мора да се макар и две, три миути, најчесто се 5 до 15. Единствено на работа стигам таман на време, баш до минута, бидејќи се куцаме и повеќе од две доцнења во месецот не се дозволени, односно се казнуваат!
    Тежнеам кон тоа да ја поправам оваа моја (единствена :P ) мана!

8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Па скоро секогаш :P Кај мене нема измеѓу,или каснам од 20/30 мин или воопшто не каснам.Иако последниов период сите само мене ме чекаат :x

9. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    801
    Точна сум како швајцарски сат :clap: дури може да бидам минутка порано, мразам кога луѓето каснат :puke: , и обично ако ги чекам повеќе од 10 минути, си заминувам......не е фер јас да не се нашминкам или да не ја догледам омилената емисија за да бидам точна, а некој да дојди, среќен задоволен а јас да го чекам 30 минути.....

10. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Во последно време мора да сум јас таа што ќе задоцни не знам што ми се случува :o порано секогаш бев јас таа што ќе биде прва и ќе ги чека другите а сега :lol: а многу ме нервира кога ќе чекам па поготово сама да стом уф :@

11. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    мразам да чекам, па затоа и гледам да не каснам :)

12. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Јас никогаш не доцнам,секогаш другите доаѓаат порано :rofl:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  13. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Многу често доцнам иако не намерно ама ете се некогаш ми излегува :P Само кога имам испити секогаш сум точна, се случува и саат време порано да излезам од дома од страв да не закаснам :lol:

14. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Не доцнам никогаш и не сакам доцнење!Се трудам да си го организирам времето,не сакам да ме чекаат ни да чекам,дури и пред време често доаѓам.А најглупаво ми е што некои луѓе се во состојба да те остават да „висиш„ на најпрометно место во ударен термин добар половина час и да се прават како ништо да не се случило,е тоа не трпам :@ .

15. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Кога имам договорено се трудам никогаш да не доцнам.А за работа насабајле секогаш трчам на време станам ама последните минутки се завлечам.Срека работата што ми е блиску.Доцнењето ми е пет,десет минути па ме толерират.

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Понекогаш,зависи ситуација.Многу голем влечко сум па најчесто заради тоа.Ова сум заборавила,не сум се ипорицала со парфем и остало.Но тоа е малку 5 минути.А има некои по 15-20 минути што треба да ги чекаш |(

17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Секогаш!! ]:)
    И на школо без разлика 1ва или 2ра смена, јас сум си последна. |( (си имам и неоправдани затоа :lol: )
    И на излегување, и секаде едноставно ќе бидам спремна ама ќе се сетам на уште нешто во последен момент и пак ќе закаснам. Глупа навика!

18. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Може да ми се случи, ама не ми е навика. :) Гледам и си го организирам времето за да сум на време.

19. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Доцнење е нешто што најмногу ме нервира. Не сакам да ме чекаат и да чекам. Што се однесува до мене, сегокаш доаѓам на време. Многу се нервирам кога чекам или пак јас на врата за да тргнам и ќе ми се јават за да кажат дека ќе доцнат. Ааа .. :envy:

20. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Во принцип доаѓам околу 5-10 минутки порано. Сега може некогаш да ми се случи да задоцнам, али многу ретко. И мразам кога доцнат и кога чекам :envy: