А да ги знам Moffi имам користено и сум задоволна,сега би ги пробала Ocean Breeze и Summer ..Фала на совет
Постојано ги користам секојдневните влошки затоа шо имам мнг бело прање и никако да престане 100 пати бев на гиниколог пиев антибиотици користев некои креми ама не престанува и не престанува го немав кратко време кога пиев bactrim и после тоа пак ми се појави и не ми мине... Кога сум дома користам најобични а кога излезам било каде носам од оние миризливите бидејки ужасно ми мириша и непријатно ми е мнг...
Со носењето секојдевни влошки се неутрализира лошата миризба да, ама не е тоа конечно и крајно решение, не се препорачуваат да се носат без прекин, освен тоа ти имаш некој проблем, кој мораш да го санираш под итно, би ти препорачала да пиеш многу јогурт, тој помага за лошата миризба и белопрањето, исто да си одиш пак на гинеколог, ама не да пиеш антибиотици , туку да ти даде некои вагиналетки, со таква терапија биди сигурна дека ќе го решиш ова...
Бело прање, те. кандидата и се зголемува многу после употреба на антибиотици. Затоа секогаш со антибиотици се пие б комплекс витамини, за да не дојде до нарушување на природната флора во организмот. По правило кандидата не мирише, ако тебе ти се има јавено и миризбата, повторно појди на гинеколог, мора да ти препише некои вагиналети. Ќе се среди. Патем, како што ти напиша феминката погоре, пиј доста јогурт, одбегнувај благо и бело тесто, можеш и да направиш промивки долу со чај од камилица или малку сода бикарбона во вода. Исто нешто што знам дека помага, од искуство од другите е природно кокосово масло, ставиш на влошка преќу ноќ, смирува и јадеж ако имаш и црвенило експресно.
Порано многу користев ама јас сум чудоооо. Од се кандида ме фаќа. Многу ми е нежна малата . И престанав да ги користам. А се случува денот и 3 пати да сменам долна облека ама шта чеш.
Koristam dnevni Every day I nemam nikakov problem ne se moze bez dnevnite bidejki se osekas cisto mirizlivo, a ne samo so gacicki obeleni I vodeni, zenki sme se tece od dole ja sum za dnevni
И јас цело време имам бело прање и морам секој ден да користам секојдневни влошки.Discreet не ми одговараат дека ми пропуштат и Everyday(овие се добри само многу јак мирис имаат и затоа престанав да ги користам).Другите така така ми одговараат,ионака мораш да сменам барем еднаш дневно поради ова белото прање
Од Дм Јеssa и discreet always.Jessa ми се поисплатливи и исто ми делуваат како discreet always но цена и количината се различни се лепат добро и не мрдаат.Секојднените ги користам после менструација.
Јас носев извесен период, ама сега носам само после менс, некогаш зошто нејзиното височество е премногу осетлива.