Јас чат-пат користев, но прекинав по сугестија на гинекологот. Ми посочи дека нема потреба да се употрбуваат и дека полесно доага до инфекции при користење.
јас секојдневни влошки користам веќе 3 и пол години и то нон-стоп, дури некогаш менувам по 2-3 на ден, па досега фала Богу ми се нема ништо случено. позз
Користам цело време сум со нив ко прво ради хигиена ко друго ради навика Ги користам Discreet најубави ми се и прекрсноооо мирисаат
Не сум користела секојдневни влошки, и имам слушнато дека не е добро да се носат редовно,не можела кожата да дише слободно.
и јас имам слушнато дека не се препорачливи за употреба но не сум доволно информирана од кои причини би биле ,,штетни,, за употреба! Понекогаш користам,кога имам бело пранје или последниот ден од менструацијата...сепак не редовно!
Користам и тоа секој ден, имам исцедок нон стоп кога пообилен кога по малку , али не можам да замислам гаките да не ми се чисти, кога немам секојдневна при рака си ставам малку тоалетна хартија, паломи и така, не сум забаележала негативен ефект до сега
Користам секојдневно, ги користам еvery day. И немам приметено несакани појави. Мислам дека не би можела без нив. Нема да се чуствувам убаво.
И јас цело време користам неможам да си замислам без секјдневни .Ги користам на Дискет и ми се многу убави не ги чувствувам. Ги користам многу време и досега фала му на бога немам никакви проблеми
Исто и јас по 2-3 менувам во ден...Немам никаков проблем барем до сега,а ги користам discret најубави и најдобро мирисаат и плус се прилагодливи можеш да ги носиш и на танга.
Иако знам дека не е пожелно да се користат, но јас едноставно не можам без нив, и веке неколку години ги користам ЕВРИ ДЕЈ, а понекогаш и ЛИБРЕСЕ.. ДИСКРЕТ ги имам пробано но н еми одговараат, бидејки мирисаат чувствувам надразнетост и чешање од нив. Секогаш избирам од оние посебно спакуваните, и без никаков мирис, бидејки миризливите содржат одредени хемикалии, па неможе секој да ги користи, ете како јас.
Сум користела краток период и не планирам никогаш повеќе! Толку многу проблеми со кандидата имав што неможев да поверувам дека ми се создва од нив Ич не ми одговараат.
Не користам. Имав негативни појави од нив и гинекологот ми рече дека служеле за развој на бактерии и во никој случај да не ги користам.
Првпат слушам за ова со бактерииве А некако логично е, само што јас сум - слободно можам да кажам зависник од секојдневни влошки. Неможам гаќи да облечам без нив, веројатно дека од девојче ги користам, и тоа уште пред да добијам менструација кога ми се појави белото прање. Имам некое чувство дека влошките се стерилни и ме штитат од бактерии а не обратно...штознам. Инаку последниве години сум на`мкната на овие