Имаше едни од Еври Деј 100% котон, абе мераци. Користам последните денови од менструација, или ако цел ден сум излезена и немам можност да си сменам веш (нема валјда по јавни тоалети да менувам гаќи). Сега земав виолета, потенки се, некако полуфтирантски ми делуваат, фини се, како за поретка употреба
Јас ги користам Everyday зелените и најубави ми се од сите. Многу убаво и свежо ми мирисаат и најбитно не ми прават иритации. Розевите Everyday и другиве секојдневни обавезно ми предизвикуваат чешање. Сум читала дека не е баш препорачливо да се употребуваат вакви влошки, но мене ми е многу нехигиенски без нив, не се осеќам убаво. Ги користам кога сум излезена, дома избегнувам барем тогаш да диши малце кожата.
Понекогаш користам секојдневна влошка, онака кога ќе ми текне на ставам инаку вака тешко. Инаку порано користев секојдневни влошки од Everyday многу убаво ми мирисаа
Моментално ги користам тие на Виолета и супер ми се. Само гинеколозите препорачуваат да не се користат секојдневно, затоа што треба кожата слободно да диши и заради развој на бактерии.
ја таа ствар не ја користам зашо немам потреба ,немам белопрање сем нормално,хигиена секојдневно си одржувам и тоа е
Почнав да ги избегнувам односно да ја намалам употребата барем да не носам додека сум дома и за спиење, а инаку неможам да излезам без секојдневни имам многу бели прање и ми е многу непријатно,
Користам, не не постојано. По потерба, неколку дена пред циклус, неколку дена по циклус и во ситуации кога не сум во можност за промена на веш. Моментално користам и сум ептен задоволна од Every Day, Normal (cotton-fresh). Пријатно мирисаат, поединечно се спакувани!!! Like!!!
Јас многу ретко користам секојдневни влошки, по потреба инаку се осеќам како цело време да имам пелени на мене ,па доста носиме секој месец по неколку дена,па и скеој ден веќе ќе ни се спури џозефина
Не паметам кога последен пат сум ги користела ама ги имам користено олвејс и секоја пофалба за нив не се осеќав како да носам влошка
Да, користам постојано и ми е многу поудобно. Ама не било какви. Користам само од овие Libresse: Значи ептен се тенки и незнам од што се ама ептен ми личат на памучни, не се ни приметуваат, не ги ни осеќам. Други неможам да корситам, обично подебели се и ми пречат а и скоро сите други ми се изместуваат бидејќи не се убаво залепени. Овие се чисто десетче, со солидна цена.
Јас па незнам што да правам,дали да носам секојдневни или не имам бело прање и се нервирам поради непријатен мирис,а викаат не било убаво секојдневни влошки да се носат...
Никогаш не сум носела секојдневни влошки и немам потреба од тоа , инаку и јас имам слушнато дека се штетни
Секојдневни влошки користам само во последните денови од менструацијата, кога ептен малку ми течи да не носам од тие големите. Инаку не , немам потреба, најудобно ми е во памучни гаќички
Јас не користам секојдневни пошо едвај ги поднесувам и овие периодичниве. Инаку имам слушнато дека со секојдневни влошки се спарува тој дел таму башка се собирале некој бактерии.. јас коа имав нешто како инфекција имав и многу бело прање и почнав да станвам ама стринка ми е медицинско лице и ми објасно како стојат работит..ако немате потреба од нив не ги ставајте оставете ја кожата нека си дише.
Ми кажуваа дека не е добро да се носат постојано и во право биле ама јас терав по мое и сметав дека посигурно и поудобно се осеќам со секојдневни влошки, се додека не приметив дека белото прање драстично ми се зголеми. Од тогаш веќе не користам освен ептен ако имам потреба за кратко користење.
Јас неможам без нив. Сум пробала секакви но од ко испаднаа тие на Дискрет не сум земала други,презадоволна сум од нив. Ем шо убаво си мирисат,свежо и ми се освежува таа зона посебно кога е жешко,ем не ми се поти од нив,ем се многу тенки и не се приметуваат. Можеш и со танга и со обични гакички да ги носиш. Прекрасни се.
Користам по потреба, Everyday не парфимирани, дневни влошки. Ги избегнувам,ама некогаш се стварно корисни. При зголемен секрет или во последните денови од мензисот. За да избегнам носење на огромна влошка без потреба.
Е ова не можам да го носам па последно да е. Не знам оти. Имам една другарка шо вакви си носи и за време на менструација. Јас таква за време на циклусот, ќе си пукнам од крвојни по панталоните. Кога имам бело прање и слично, пак ставам влошка од оние шо ги користам за време на менструација, не можам ваквиве ама ич.