Знам дека одиш во теретана, ама сочувај малку енергија и за после Кога се враќаш? Не носам гаќички... Имав напорен ден. Сакаш да ми помогнеш да се опуштам?
Навистина убава еротска порака со сите и не верувам дека има машко на кое нема да му се дигне доколку саканата му изнапише еден куп вакви безобразлоци за ќефот да и биде уште по безобразен кој знае каков луд секс си имала....кога си му дошла кај негоо......
"Ahh kolku vecerva posakuvam da sum do tebe,gi posakvam tvoite usni na moite,go posakuvam tvoeto prekrasno golo telo pripieno do mene..umiram da mozam sega da te slusnam kako stenkas i kako me posakuvas uste podlaboko vo tebe..bi umrel za eden dopir tvoj.. Ljubov,da bese vecerva do mene mislam dek ke se zasramev,za 5 min ke svrsev,tolku te posakuvaam!!" TE SAKAM Pred 10 min ja dobiv porakava,ne ostanav ramnogusna
А што да се зезаме ова она, стави го апаратот меѓу нозе - чекај да ти се јавам - ќе ти биде јасно зашто те барам.
" Ми недостигаш. Мислиш ли на мене? Јас мислам, многу. Затворам очи и замислувам како ме земаш во твојата омилена поза. Луда сум нели?"
haahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahaha.. Dokaz deka zenskite se poludi od maskite ! haahahhaha
Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв. Јави се бар душата ме боли шо не сме заедно и голи. Не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце, стварно ми се е*е.
Кога ќе те нападне самотија и тага, кога крај себе немаш никој друг, кога се околу тебе полека се руши - ќе ти го пратам к..ов, па малку попуши... - КРАДЕНО хахахахахахаххаа
Јас сама си ги составувам, зависи од моментот и инспирацијата. Имав составувано и такви со рима ама не се сеќавам сега како беа... имаше една дека сум била влажна како есенски ден му посветив една за неговиот хмм... знаете. Ај следен пат кога ќе составам нешто ќе го споделам.
Хaхaхa иaкo е пoрaкaтa пред 4гoд нo мнoгу е дoбрa a и мнoгу ме нaсмеa дoдекa јa читaв oвaa е бaш кaкo зa мoјoт мaж...
Се е темно, губам здив, во моето срце навлегол страв, јави се барем, душата ме боли што не сме заедно и голи...не можам да зборам, грлото ме гребе, кај си срце стварно ми се ебе...