О-М-И-Л-Е-Н-А!!! Најинтересни ми се Елка и Викторија.Нема реченица во која нема или хумор или сарказам.Глупаво ми е шо не ја прикажуваат на фокс лајф редовно.
Насмеа ме твојот превод, секси Жешко ќе беше поточно Инаку ја обожавам серијата, Елка rocks! Втора омилена ми е Викторија па Џој, Мелани и така и така. Инаку најинтересно ми е како Елка секогаш најде начин да фрли корпа на Џој
Ќе беше „жешко„ да се мислеше на времето во Кливленд. Дајте линкче каде ги гледате онлајн, јас само на фокс ги имам гледано коа ќе начекам, инаку лудница се да, ми се допаѓа многу серијава. Гледав и дека се снима во живо пред публика, даваа сцени, откачени се сите ептен. Омилен лик ми е Викторија, највеќе ме смее.
http://www.free-tv-video-online.me/inte ... cleveland/ Еве линкче, сите епизоди ги има. Многу се добри значи, се изнасмеав на филмчето на Елка со рацете на Џој. Man hands.
Каде можам да ја спуштам 5 сезона или да ја гледам онлајн на македонски или српски превод? да не е на англиски
^ Не знам дали си ја нашла до сега, ама ја има на piratebay, a online на projectfreetv. Туку последнава епизода нигде ја нема, знае некој што е работа? 20тата од 5та сезона. Не знам зашто нема уште торент. Си држи темпо серијава, нема утка.
^ И јас го приметив истото дека ја нема никаде последната епизода, ама ја најдов на една страна па така ја гледав http://streamonline.me/hot-in-cleveland ... _Y248WSz6Y
Почна новата сезона конечно, ептен ми фалеше серијава. Од сите ситкоми што ги гледам само овој константно ме смее. Супер беше епизодава, нема промашување.
За жал шеста сезона ќе е последна на серијава сега прочитав и се разочарав бидејќи најинтересна ми е од сите ситкоми што ги гледам
Никогаш не сум сакала серии што се снимаат пред публика, со тоа нивното смеење на секоја ситница. Ама ај ја симнав прва сезона и изгледав една епизода пред малку. Бабата е најјака, мајке ми
баш се интересни, една од позабавните серии ми е, со Живот со Френ, Трофи вајф, и ми се свиѓа што и на фокс и на фокс лајф има мнооогу интересни па да си го пополна слободното времее
Пре, прејака серија жими се. Јас ја следев само на Фокс лајф и сите епизоди што ги имам изгледано до сега се . Елка ми е најјака, ја обожавам. И неа и нејзините тренерчиња со шљокици.
Последнава епизода беше одлична, ептен се изнасмеав. Спојлер и не можам да го најдам моментот со дрвото, кога Елка рече It's tall and dried up, but enough about Joy, the tree is great, или така нешто беше, никогаш нема да ми здосадат заебанциите на сметка на Џој.
Ми требаат торенти за серијава, ги имам прва и втора сезона, но испадна дека од втора, само 10 епизоди имам, а се повеќе. Во странство сум, и замунда не ми отвара, ниту пак можам да ги гледам онлајн, сите страни се блокирани
Прекрасна завршница. Си пуштив некоја солза, морам да признаам. Многу ќе ми фали серијава и хуморот. Спојлер Томас Гибсон ептен го погодиле, прекрасен маж за Мелани.
Може некаде да се гледа со превод на македонски? Јас ја гледам на кинотека.ба, ама ја нема 6та сезона