јас пак имам само еден секси комшија ...помал е од мене 1-2 години отприлика и има женска ама тоа нели не смета да го гледам,...посебно сеа летно време игра кошарка ...цело лето се шета по улица само по шорцеви ...мераци(добро тело има) шо манијак сум ја значи мислам дека има забележано дека го гледам и не му смета тоа
Имам мнооги секси комшии, си ги ѕверам нонстоп, само што се доста повозрасни од мене, така да не ми паднало памет да се впуштам со нив А да, ќе си го заборавев омилениот секси комшија! ТОНИ ЗЕН! Да го гледаш како иде до продавничка со затегната маичка, не е и тоа нормално нели?!
Ако се рачунаат за комшии од зградите преку улица. Тогаш да !! Имам !! И тоа какви. Секси. Најсекси. Со еден од нив оној омилениот имав доста бурни моменти. Но му го ставив крајот Па стварно е ненормално секси. Го избегнувам во последно време, бидејќи лошо е кога има да не речам фатална физичка привлечност
site komsii mi se seksi si pieme kafe si pravme zurki ama samo so eden sum poveke od drugarka i toa poveke od godina se smekavme za duri pred eden mesec da se smuvame
ммм.. Имам еден многу секси комшија го меркав долго време.Другар на братучед ми е,иначе на роденден кај братучед ми го смував Ми се исполни желбата де
Имам јас само еден секси комшија. Абе за мерак е.. Баш пред некој ден ми се јави да се видиме НА САМО! Но го одбив бидејќи има девојка. Не сакам да сум втора. Не сум јас најдена на патот фала Богу.
Ова комшииве изгледа во мода се , а ? Ах како си немам и јас некој секси - комшија ... Не за друго , не сум во тренд вака
Ајј лелеее ме утепа значи ,како и да е јас немам секси комшија , останатите комшики имаат (мојот сопруг )
има бре,ама оженети се .мене ми е најсекси еден бивши комшии ми се всушност неговите роднини он е во странство ама затоа кога си иде ми е најсекси
да му се сневиди Имам ја една комшика колку мене е ама само на едно здраво сме.. ај да се надеваме дека во иднина неш ке бидне ( сингл е ко шо знам )
имам една многу добра комшивка ама ептен е добра, само за жал мажена е и деца има... а имам фрлено мерак ептен..
имам многу јак комшија на спрат си го имавме муабетот едно време, ово-оно, ама си фати после женска... прилично грдичка...
Сторијава моја турска серија растура. Имаше еден шо редовно и активно го манијачев во средношколските и почеток на факултетските денови. Му го фаќав погледот, ама нешо слабо иницијатива превземаше. Откако се фативме со (тогаш) дечко ми (сега мм), не знам, да не грешам душа можеби не беше заради тоа, ама само ми излетуваше пред очи, ми викаше „здраво комшике“, ме прашуваше прашања некои глупи колку да фати некој муабет и дури од шо зјапаше во мене (овојпат веќе не дискретно и срамежливо со бегање, туку отворено) ми беше незгодно. Игра на случајност и во новиот дом, мој и на мм, ПАК ми е комшија. И пак со такви безвезални потези се избацува (шуќур бар не ми праи муабет више ). Еднаш дури мм го примети и цинично ми вика „Нешто да не си имате муабет?“ ја онака „Зошто?“ и он ми вика „Тој и тој те гледаше цело време“ (а јас штом го видев, си вртев глава, воопшто не сакав и не сакам никаков контакт). И јас што да кажам, му викам „Кој? А оној таму? ААа, па ми беше комшија таму кај што живеев како девојче, па затоа ваљда се изненадил.“ А што да му одговориш? Не ни има што друго да се каже. Глупости. Толку некого да го пали моментот „зафатен си“ а особено бурма на прст, свашта. Нека гледа, ама нека биде дискретен, нека не ми прави проблеми затоа што јас веќе одамна не го гледам.