На моја улица има повеќе сексилави комшииама имаат по една маана, едниот има девојка, другиот е женет и едното е помало од мене, две години и нон стоп ме закачка,вели комшо не викаш на кафе. За привлекување ме привлекуваат сите тројца ама јбг забранета зона. Најмногу ме привлекува симпатијата од соседна зграда, тој си е слободен ко за мене. Спојлер Од комшики во маало не дека се фалам ама најубаванајпаметна сум во цело маало (ќе да има и други ама ја не ги знам и не ги гледам)се зезам, и најдомаќинка., за ова сум озбилна.
Имам такви соседи да. Ама јас не им обрнувам внимание. Со сите 6 сум само на здраво. А 2 нонстоп ме викаат да излеземе..
И после само јас сум била попалена по комшијата. И мене ме привлекува комшијата од соседниот влез. Отсекогаш ми бил симпатичен. Како мали многу се дружевме. Сега кога и да се видиме обавезно се поздравуваме. Вчера заедно одевме на работа. Еден период ни извадија афера.
На мојата улица конкретно сви су ружни Млади има, ама ...Амаа за тоа пак, малку понатаму, на соседната улица, брееј, и младо и старо, џоа Холивуд И после многу нормално дека ќе идам во подалечниот (кај нив кхм ) маркет ...Не за друго, за поквалитетното месо, и вие па, да не си помислите нешто друго
Па така кажи ми мор дека сакаш ти да се преселиш, накај нив. Ај вака дај боже кај некое младолико убоо комшиче да се преселиш. ама шупраиме ако се исполни желбава моја
@Crna Dama Поисплатливо е јас да идам при повеќето, па така секој ден ќе ми биде исполнет. Да се пресели само еден убавец на мојата улица, се ќе треба детектив да изигравам, да знам кога ќе го сретнам и ем не се исплаќа, ем е многу комплицирано
Кај мене се сите пензионери... ..или пијаници А такви не ме привлекуваат.. Имав еднаш еден убав комшија, не знам точно од која зграда беше ама сега го снема
Имам Дечкото е фаца од спот на Цеца Убав за око, нема што. Културен.. Ама не ме привлекуваат помлади од мене, плус заљубена сум и немам ,,интерес,, да се пулам наоколу.
Има симпатични луге кај мене во комшилу ама не некој кој посебно ми го фаќа око. Можеби затоа што јас сум и ги поставила така коцките во глава да ги гледам на тој начин. Не би сакала да ми се случи да си ме појават симпатии кон некој за кој само ќе мечтаам и ништо повеќе, си имам поставено такво правило во животот да не си фаќам работа со некој кој го среќавам секој ден. Дури и ако човек е склон кон неверство треба да има некое достоинство да не ги брука децата за да утре на училиште му се смеат дека мајка му или татко му оди со некој комшија/вка. Значи комшја никако