Дојди да ми бидеш комшика. Нема да зажалиш. Секси комшии колку ти душа сака. Услов - најзгодниот да не го пипкаш.
Само еден, друго се старо е. Му фрлам окце кога не гледа. ..лоша жена има, па да не му направам проблеми на човекот.
Имам двајца млади згодни ептен се секси едниот го начекав во влез рано наутро јас искачам он се враќа од трчање препотен целиот стегнат уфф колку беше секси како би го јавнала
Си читам на темава и се прашувам ‘‘ Па добро бе мајка му стара само јас ли у пензионерски дом живеам ?? ‘‘
Нее и јас.. ете има еден ама низок е и плус комшивката ептен му го има фрлено мерако, а јас одамна се иам оладено
Јас за жал немам секси комшии Сите како од воз да се прегазени а и постари се сите, над 40-45 години.
Sopruga na moj komsija, ne mi se bas do kuka, sportski tip na zena, slabicka, oformena i skoro sekogas vo trenerki ili helanki, bas e trn vo oko ( pozitivno pogledano ) *
А ние што немаме убави комшии...да читаме тука и лиги да ни течат? Има некој друг како мене што нрма убава комшика?