Форумџика на годината

Сексот е најбитен?

Discussion in 'Секс' started by anima, Dec 20, 2009.

1. Cvet1

Cvet1 Истакнат член

1000000000...% се согласувам. Машките сакаат тигрица во кревет. Ако машко е задоволно во кревет, тогаш врската е 50%погодена,.

2. kate21

kate21 Популарен член

Најбитен можда не, ама пресуден, ДА :lol: Па да ви кажам право, кога ќе ми речат оти сексот бил само телесно уживање ми иде да му акнам :punch: . Јас се празнам и телесно и психички, се олеснувам за сто кила, уживам, доловувам чувства, гњавам, еруптирам и на крај сум целосно исполнета :D Ако не ме доведе до лудило, како ќе знам дека го сакам, а, како ќе ми течат солзи радосници :wasntme: :D

3. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Еве јас сум жив сведок дека ништо без секс.Сега сум трудна и немам желба за секс, а маж ми вика почна и на мачките по улица да ми се дига :lol: И не ни е тоа тоа , не можеме да се опуштиме во див секс, а таков си имавме почесто, сега ептен ни фали. Ајде ќе издржиме уште 5 месеци, после ке надокнадиме.

4. NelChe

NelChe Истакнат член

Сакајте се, почитувајте се, ама ако не сте комплементарни во кревет, турете пепел на врската.

Phyramide and GeorGinnA like this.
  5. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Ако нема добар секс ништо од врската. Ќе опстане некое време можеби, ама подолго нема шанси. А може и подолго ако едниот е задоволен, а тој што не е си бара утеха на друго место. Секакви врски има :^) .

6. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Сексот е клучен за успехот на една врска. И да постојат било какви несогласувања во врската , со добар секс се се решава! ;)

aleks blond and Lacrimosa like this.
  7. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Сигурно дека нема да замижам ако е клај го - извај го работава, или не дај боже предигра да мисли дека е фактот што еднаш ме фатил за ц**ка |(

Значи реално, јасно, гласно и при здрав разум кажувам и одговорно тврдам дека

Добриот секс е најскратен и најпрооден пат кој доведува до успешна врска!

Едноставно нема дискусија на темава, во спротивното можат да веруваат само личности што од 10 годишна возраст веќе почнуваат да си везат чеиз :?:

Marilyn-Monroe and Lacrimosa like this.
  8. Incubus

Incubus Истакнат член

Битен е и тоа како,разбирам се дека е битно ама без добар секс многу тешко дека ке оди работата

9. bella01

bella01 Истакнат член

дефинитифно ДА!!! :*

10. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

НЕ е битен сексот , важна е љубовта во врската , може да се сакате без секс , ама ако двајцата сакаат секс тогаш ... :talk:

11. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Не е најбитен,тој е најмалку битен.Важни се чувствата и љубовта што е чуствуваш кон некој не е важна страста! :!:

12. Unica

Unica Популарен член

Врска без секс не бидува, што значи да многу е битен. Ама сепак не би рекла дека е најбитен, тука се чувстата, почитта ..

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Дефинитивно е една од најбитните работи за да успее една врска. Без добар секс-ништо, пиши пропало. Партнерите мора да си одговараат во кревет, да знаат како да ги исполнат желбите и очекувањата на другиот. Без страст нема ни убава врска. Покрај сексот битни се и други работи, да не набројувам, и сите тие нешта се потребни за квалитетна врска.

14. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Не најбитен туку еден од најбитните фактори за тоа како се одвива врската.

aleks blond likes this.
  15. more

more Истакнат член

Здраво!
    Во однос на темава би сакала да го кажам моето искуство.Во долга врска сум 8 год. последните три заедно живееме, и точно почетокот на врската, заљубувањето,незаборавен секс, постојана желба за секс и сите пропратни работи беа дел од оваа моја врска.во последно време, последните три години се случија многу работи, од студент станав вработен, секојдневни други обврски и сексот значително се намали.не се срамам да кажам дека е сведен на еднаш месечно а може и подолго...... имам целосно разбирање со дечкото, заедно живееме, ние сме едно...... но сексот изостанува и тоа како баш и на двајцата да не ни е проблем.... знае некогаш тој како машко да префрли засто немаме почесто, како од навика да го вика тоа бидејки од вакви форуми, и статии дека сексот е најбитен, кај нас прави чуство дека нешто не е во ред....
    а врската уште еднаш ќе кажам ни функционира најнормално, си изразуваме секојднево колку си значиме .....
    нека пише некој со слична ситуација каква што сум, да знам дека не сум сама :)

16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Така некако и јас се осеќам. Можам цел живот без секс. а има женски што ако не се смуваат со некој одма имаат промени во расположението, а не па без секс, шизнуваат.

17. starfish

starfish Популарен член

^^
    Мора да најдете начин да ви профункционира либидото како што е нормално.
    Затоа што, верувајте, не е воопшто нормално да немате ниту потреба, ниту желба.
    Мене ми делува како да сте се помириле со фактот дека сексот не ви е убав, па така би можеле цел живот да истерате. Како може да си дозволите така, не ми е јасно?!

Прочепкајте по нетов, читајте, едуцирајте се.
    Има многу причини што предизвиукваат намалување на либидо, ама тоа не значи дека треба раце да кренете!

Trendafilka likes this.
  18. ilipili

ilipili Популарен член

ЈАс најискрено мислам дека секоја врска може да опстои без секс и дека е битен фактор,но не е пресуден за да опстои врската. Пред се тука е љубовта,почитта, разбирањето помеѓу партнерите, бидејки ако не го сакате и почитувате партнерот тогаш зошто ви е секој ден секс? Сепак некогаш и бакнеж е доволно,па дури и прегратка за да се чувствувате сакано и исполнето.

19. Spell

Spell Популарен член

Значи кај сите е различно има луѓе на кои првенствено сексот им е најбитен а на некои други не . Еве на пример јас немав појма за сексот и немав никаква желба до мојата 20 година а сега имам 21 :) Не ме интересирало бре но дојде тој што требаше и почнаа некои возбудувања и мислев дека ќе сака одма откако се фативме а јас невина леле мајко :lol: И муабети ова она на дечково не му е битен толку многу сексов и после 7-8 месеци врска нормално имав секс за прв пат и сега ми е онака ништо посебно . А има и некои така што прават како што рече една феминка не сакаш чао пријатно епа сега тоа е нема со сила мене некој да ме тера нАли :)

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Најбитен е затоа што ги решава сите проблеми и ги смирува сите караници :)
    Тешете се дека не е :)