И дали ги криеш дома, дали ти е страв некој од домашните да не ти ги види или немаш проблем од таа страна??
Мене ме интересира дали некој сериозно лиже лубрикант? Ова сега сум многу, многу сериозна. Ја разбирам да користиш лубрикант за подмачкување, ама да има вкус на праска? Фино ке си испасираш овошје по твој вкус, и онака Нутри булетот го направија 4000, ке се потуриш и лижи колку сакаш. Барем ке знаеш што лижеш. А вака?
Па вероватно се лиже, инаку зошто би го правеле со вкус на разно овошје. не се лиже гелот што го ставаат за потврда еркција маживе, оти ке ти утрне јазикота може и грлото..шала на страна, ама многу алергиски реакции опасни по здравје има од тие гелови и лубриканти.
И нема да може да се разбереш дали вели појако или поспоро. Не, ама зошто со вкус? Леле фала ти што ме просветли, ја не знам зошто служи лубрикант. Не ми е познат поимот лубрикација.
Во една скопска болница, во перална, кога ги ставале чаршафите за перење во машина им испаднал еден вибратор ете, поради страм, нкоја пациентка останала без партнерот што си го понела дури и во болница
Не ма, немам ништо се уште од тие украси...а и кога би имала, страм и страв би ми било ако некој ги види....затуцана сум сеуште
Јас зборувам за моите секс играчки со пријателки, тие за нивните. Сум им ги покажала. Иначе, не ги чувам 'на излог', ради ќерка ми и други деца што ми доаѓаат, или свекрва ми и мајка ми. Една што ја имав, а не ја користев, и' ја поклонив на другарка Многу е задоволна. п.с. многу сакам теми за секс