Ако го донесат тука кај нас (велам АКО пошто кој ги знае ) одам да го гледам ОБАВЕЗНО. Баш вчера со една другарка затекнавме на ТВ од серијалот, по две епизоди даваа и просто потонавме во телевизорот.
дојди вамуууууу пак со тебе ќе го гледам ајде те чекам!!!!!! иначе го гледав и супер е.....само малку повеќе хомо е бе почна со свадба на педери, а заврши со врска на лезбејки
^ Ах мор да можев одма идав! И немој само да ми речиш дека некоја од оние 4 станвит лезбејка на крај!!
Го гледав и ми се допадна. За разлика од првиот дел кој ми беше депресивен,овој ми е некако поинтересен.
не бре...дадилката на едната....ама ај да не откривам детали за да им биде интересен на тие што не го гледале
Znaci filmot posebno vtoriot del e super neznam zosto ima negativni kritiki koga prviot bese polos vo odnos na ovoj sega. Go gledav ama doma so drustvo i me voodusevi i Samanta e definitivno najdoriot lik od celiot film,a sekako i Keri.. pozzz i sto pobrzo gledajte go i uzivajte ..
има лоши критики поради односот спрема муслиманската популација во филмот ако веќе си го гледала ќе знаеш за што станува збор да не должам мн ептен е интересен филмот женски се разбира смешен и интересен!
Дали некоја знае стр за да си го симнам серијалот? И да не бидам офф топик го гледав филмот и и и прекрасноо
Јас оваа серија ја немам гледано! Ама филмовите да! Вториот дел ми се допаѓа интересен е! Посебно Сем, амазонка хехе, во ОАЕ!.....
Многу ми се допадна вториот дел, го симнав од нет уште кога почнаа да го даваат во кино и не е убава баш снимката ама прекрасен е! Миранда ми е многу убава, за Кери немам зборови уште кога ја гледав првата епизода од филмот Сексот и градот, некаде пред 6-7 години, таа ми стана идол! Има убава содржина и смешен е! И не ги исмеваат муслиманите, напротив!
Сериите ги обожавам сите сезони ги имам гледано по 3 пати, првиот дел од филмот исто беше мн добар ама последниов некако ме разочара.. Не дека не би го гледала пак, не дека не ми беше интересен ама предходниот филм и сериите ми беа далеку по занимливи. Можеби сценаристите веќе се исцрпени со идеи
Го гледав и серијалиот и едвај чекав да испаднат и играните филмови,најубавиот женски филм,скоро секоја жена може да се препознае во една од ликовите.
Го гледав филмов во кино и навистина интересни се многу ги обожавам сите.Саманта ми е идол а Кери ми е посебна има некој неодолив шарм а филмот е извонреден.Читав на нет дека ќе има уште еден филм Сексот и градот.
Не знам зошто вториот филм наиде на толку лоша критика, па што очекуваа од таков филм, тоа се Кери, Саманта, Шарлот, Миранда со нивните карактери и секојдневие. Мене искрено навистина ми се допадна, иако првиот дел беше далеку подраматичен, но и вториот ми беше задоволителен