Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сексот и градот (Sex and the City)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ivance5, 23 јануари 2010.

1. CarrieBradshow

CarrieBradshow Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2020
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    382
    За која сезона пишувате дека ја има на нетфликс. Дајте ми слика нешто..

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    4.824
    Една од помилените серии. Кога немам што да гледам, во лаптоп ја чувам и имам симнато оваа и уште неколку, пуштам рандом по 3-4 епизоди, мозок на пасење и заспивам.:DИнаку Миранда ми е фејв од сите 4, најблиска карактерно. Ама не патетичната и збунета Миранда во And Just Like That...

3. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    287
    Дефинитивно омилена серија!
    Јас ќе си дадам мислење за Carrie, не знам зошто до толку сите ја мразат и велат дека не е добар пријател, јас можам милион ситуации да набројам кога е била стварно фер и коректна, знам дека сите се зафаќаат за нејзината афера и тоа мора да признаам е катастрофа но, пак ја обожавам, не знам некако серијата без неа нема да ми има смисла.
    Исто Samantha ја добива титулата за најдобар пријател, стварно се покажа како многу пожртвувана.
    Не знам јас највеќе си се пронаоѓам во Charllotte и во Carrie, во некои ситуации помалку во некои повеќе, нормално, зависи.

На FriendOfDorothy и CarrieBradshow им се допаѓа ова.