Сега за сега, само во кино... ама многу е боље у кино, јас првиот дел го гледав на цеде, вториов у кино, значи нема споредба
За милениум не знам, ас бев у рамстор.... секој ден го има.. отвори си на гугл кино рамстор ти пишува за термини... иначе салата беше фул... прв пат на кино толку народ наеднаш да видам
Само што се вратив од кино Го изгледав, со моите најдобри 3 другарки, и си мечтаевме и ние така некогаш Се’ на се’, пак има романтика, љубов и мнооогу бои. Ми се допадна, но не којзнае колку.
И јас сакамм да го гледам...очајно...само читкам коментари ....ке треба да се оди во Скопјето на кино да се гледа....
Јас го гледав вчера, и ми се допадна, си пишав во СДК, ќе си пишам и тука, само едно ме насмеа, имаше коментари од сценаристите и продуцентите пред да го прават вториот дел дека сега е рецесија, економска криза и не знаат како ќе го спроведат тој дел со модата и расипничкиот живот! Аха - како? Најгламурозно досега! Уживав, мозокот ми се одмори, излегов насмеана. Не мора секој филм да е длабок, со поента, си требаат женски лимонади бре! Ве поздравувам со песната од филмот, ја обожавам! <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_MRYnpQxFeI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_MRYnpQxFeI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Ja obozavam taa serija, polna e so realni situacii i problemi. Bas sega ja ima na HBO kanal. Mislam deka ne e preterana zatoa sto toa i se navistina slucuva na Zapad sto se veli. Pred nekoj mesec go gledav i filmot 1 del, slucajno go fativ na TV i super e - konecno Keri i Zverkata se vencaa a vtoriot del seuste ne sum go gledala. Ma super e serijata
Во споредба со првиот, во новиов многу повеќе ми се свиѓаше приказната...Ама во првиот дел , според мене имаше многу помоќни делови, како на пример кога Кери го маваше Биг со цвеќето, Шарлот кога му се развика бранејќи ја Кери...
кери дефинитивно и како личност со карактер и како личност со стил...ја обожавам серијата,и првиот дел,сега на ред е вториот......ех кога би имала плакар како на кери.се по последна мода,се средено....да живееш внатре
саманта ми е најјача бе, најопасна е ја обожавам не се замара со нишо преубава серија, преубав филм...
Мене не ми се допаднаа филмовите, ај првиот можеби , но од вториот немало ни потреба. Незнам некако ми го уништи впечатокот што го имав од сериите, едвај чекав да почнат, а филмот искрено едвај чекав да заврши.
Порано имав гледано епизоди од серијата на ТВ, и имав желба да ги изгледам сите од прва до последна, па дечко ми ми ги најде и ми ги подари сите сезони од серијата, плус првиот дел од играниот филм. Секој ден по 4-5 епизоди гледам и не можам да се одвојам од ДВДто Многу е закон серијата, ја обожавам. A Кери дефинитивно ми е идол за облека
Како може филмот да ти го уништио впечатокот за сериите? Ти се свигале сериите, филмот не ти се свигал, и више ни сериите не ти се свигаат?
Сериите сеуште ми се допаѓаат и си ги гледам често бидејќи ги имам, но филмот не ми се допадна, вториот филм. Немало потреба барем според мене од него бидејќи со првиот се заврши целината, се земаа Кери и Ѕверка и тоа е тоа. Но тоа е мое мислење, не реков дека мора да се согласат со мене.
Си ги имам епизодите си ги имам и првиот и вториот дел и во слободно време секогаш си ги гледам. Идол - КЕРИ . После првиов дел една таква љубов кон чевлите ми се роди што мислам дека веќе немам каде да си ги чувам. Sex And The City Forever