Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сексот и градот (Sex and the City)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ivance5, 23 јануари 2010.

1. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Сега за сега, само во кино... ама многу е боље у кино, јас првиот дел го гледав на цеде, вториов у кино, значи нема споредба :clap:

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    ^^А кои денови го пуштаат во кино? Во милениум или во рамстор? :*

3. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    За милениум не знам, ас бев у рамстор....
    секој ден го има.. отвори си на гугл кино рамстор ти пишува за термини...
    иначе салата беше фул... прв пат на кино толку народ наеднаш да видам :lol:

4. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ах и заборавив да пишам, уште си ја фураат шемата со космополитен :inlove:
    абе и коктелот ради нив го засакав :D :D :D

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Само што се вратив од кино :) Го изгледав, со моите најдобри 3 другарки, и си мечтаевме и ние така некогаш :inlove: :lol: :rofl:

Се’ на се’, пак има романтика, љубов и мнооогу бои.
    Ми се допадна, но не којзнае колку.

6. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    И јас сакамм да го гледам...очајно...само читкам коментари :worried: ....ке треба да се оди во Скопјето на кино да се гледа.... :lol:

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Јас го гледав вчера, и ми се допадна, си пишав во СДК, ќе си пишам и тука, само едно ме насмеа, имаше коментари од сценаристите и продуцентите пред да го прават вториот дел дека сега е рецесија, економска криза и не знаат како ќе го спроведат тој дел со модата и расипничкиот живот! :D Аха - како? Најгламурозно досега! :lol:

Уживав, мозокот ми се одмори, излегов насмеана. Не мора секој филм да е длабок, со поента, си требаат женски лимонади бре!

Ве поздравувам со песната од филмот, ја обожавам! :*

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_MRYnpQxFeI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_MRYnpQxFeI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Ja obozavam taa serija, polna e so realni situacii i problemi. Bas sega ja ima na HBO kanal. Mislam deka ne e preterana zatoa sto toa i se navistina slucuva na Zapad sto se veli. Pred nekoj mesec go gledav i filmot 1 del, slucajno go fativ na TV i super e - konecno Keri i Zverkata se vencaa :rofl: a vtoriot del seuste ne sum go gledala.
    Ma super e serijata

9. ivance5

ivance5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    200
    Во споредба со првиот, во новиов многу повеќе ми се свиѓаше приказната...Ама во првиот дел , според мене имаше многу помоќни делови, како на пример кога Кери го маваше Биг со цвеќето, Шарлот кога му се развика бранејќи ја Кери...

10. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Моите омилени сцени од филмот...
    Во пустината и кога ја пеат Ајм а вомен :D

Прикачени фајлови:

11. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    прееска го гледав, стварно е феноменален 2 дел, повеќе ми се допадна облеката :mm: :nod:

12. sugar.kiki

sugar.kiki Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    кери дефинитивно и како личност со карактер и како личност со стил...ја обожавам серијата,и првиот дел,сега на ред е вториот......ех кога би имала плакар како на кери.се по последна мода,се средено....да живееш внатре :)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    саманта ми е најјача бе, најопасна е :D :D ја обожавам не се замара со нишо :D преубава серија, преубав филм... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    8.823
    Добро е филмчето..Највеќе ја сакам Кери (Сара Џесика Паркер) :)

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Девојки знам дека премиерата беше до 17ти, а знаете ли дали уште игра во рамстор?

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Мене не ми се допаднаа филмовите, ај првиот можеби , но од вториот немало ни потреба. Незнам некако ми го уништи впечатокот што го имав од сериите, едвај чекав да почнат, а филмот искрено едвај чекав да заврши.

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. butterflyyy

butterflyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    59
    Порано имав гледано епизоди од серијата на ТВ, и имав желба да ги изгледам сите од прва до последна, па дечко ми ми ги најде и ми ги подари сите сезони од серијата, плус првиот дел од играниот филм. Секој ден по 4-5 епизоди гледам и не можам да се одвојам од ДВДто :rofl: Многу е закон серијата, ја обожавам. A Кери дефинитивно ми е идол за облека :) :d:

Прикачени фајлови:

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Како може филмот да ти го уништио впечатокот за сериите? Ти се свигале сериите, филмот не ти се свигал, и више ни сериите не ти се свигаат? :fubar:

19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Сериите сеуште ми се допаѓаат и си ги гледам често бидејќи ги имам, но филмот не ми се допадна, вториот филм. Немало потреба барем според мене од него бидејќи со првиот се заврши целината, се земаа Кери и Ѕверка и тоа е тоа.
    Но тоа е мое мислење, не реков дека мора да се согласат со мене.

20. GaGa-GirL

GaGa-GirL Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    4
    Си ги имам епизодите си ги имам и првиот и вториот дел и во слободно време секогаш си ги гледам. Идол - КЕРИ :D . После првиов дел една таква љубов кон чевлите ми се роди што мислам дека веќе немам каде да си ги чувам. Sex And The City Forever :D:D:D