ахх таа саманта на што ли ме натера пред се сакам да кажам серијата просто ја обожавам , не ја гледав редовно но кога и да најдев време внимателно ја следев тој ден со дечко ми прв пат имавме анален , при чинот не ме болеше , дури сакав пак но покасно си видов мака .. го вклучив телевизорот и ете секс сцена со саманта ,простете што ќе бидам дирекна и детално опишувам но се трудам да го доловам моментот имаше анален кучешка во бања , среќен израз на лицето , црн фустан подигнат над половината , со рацете беше потпрена на лабавото ..зад неа стоеше доста згоден елегантен џентлмен ..прекрасно , и ете тоа ме натера си реков може таа можам и јас секогаш тоа го чувствувам како мотивација да се натерам себеси со нештото да одам до крај и да знам дека ќе уживам ете сум некое време подоцна , анален имаме секој и ден и секој ден навистина ми е преубаво ..од време на време ми текнува на неа , па сега морам некако тоа да го извадам од себе ќе го натерам овој мојов , тоа е одиме на вечера во елитен ресторан и ќе се сексаме во тоалет само да ми помине желбата .. инаку знам дека сум малку оф топик и вртам секс муабети но нели тоа е и серијата СЕКСОТ И ГРАДОТ
Jас серијата ја гледам на фокс секој ден во 16:50. Сите ми се омилени,но најмногу си ја сакам Саманта едноставно најзабавна е , најоткачена , најлуда.Најубавиот сериски филм ми е
Сериите ги обожавам, сега по втор пат ќе си ги гледам Филмот искрено ме разочара, првиот дел така така, ама вториот дел некако вишок им е, барем според мене. Омилен лик Саманта дефинитвно !!! А најдобро облечена ми е Кери ... ахх, камо да имам четвртина од плакарот на Кери
Баш си се заебала да ти кажам право Серијата е најмалку 10 класи подобра од филмот. Филмот,1 дел, а да не зборам за вториот се никакви, цита комерцијала, не е обрнато внимание на приказната туку на аутфитот, за жал Чист промашај според мене, посебно ме разочара вториот дел.
Досега ги следев сезониве така-така, кога ќе ги фатев, ама на Алфа сега ги следам редовно, барем досега. Закон се! Најинтересна женска серија нема што...
Е па не е доцна да ја гледам и целата серија, сега повторно гледам оди на Алфа, а може и да ја симнам. Инаку филмот не ме воодушеви многу, очекував да е подобар со оглед како го најавуваа. Изгледа само ептен јак маркетинг имаше.
фала на информација минатиот пат гледав кога ќе фатам некоја епизода....сега сакам цела да ја гледам....па може и ќе успеам иако терминов ми е лош малце
Обавеэно да ја иэгледаш серијата, и верувај ми, кога ќе ја иэгледаш еднаш, ќе ја гледаш и повеќе пати, беэвременска е. И не суди според филмот, не може ни да се спореди со серијата.
Серијата е врв,секоја сезона е приказна сама за себе,секоја епизода ти дава одредена порака...просто немам зборови колку е одлична серијата и колку само знае да те зарази