Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сексот и градот (Sex and the City)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од ivance5, 23 јануари 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    ^Да бе, и јас сега тоа читав. Ќе имало продолжение, од истите продуценти на ГГ.

http://zazabava.com/kje-ima-prodolzhenie-na-serijata

Ај оваа Серена од ГГ ако ја донесат, океј... ама Мајли Сајрус да ја грди серијава? Нормални ли се тие бе? :puke:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Е да бе! Од секс-дневник лимонада ќе направат.
    Ако им се сакаат пари, нека си измислат ново нешто. Сексот и градот нека остане убав спомен, зашто вака ми се чини само ќе го расипат.

На A-j-a му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мене па баш ме интересира како ќе изгледа првата епизода :) .Не ја сметам Сексот и градот за култна серија или нешто такво.Ја изгледав кога ја даваа на Фокс Лајф и ми беше интересна но по вторпат не би ја гледала.Едноставно не се пронаоѓам во ликовите.

Блејк Лајвли секако дека нема никакви сличности со тоа како Кери Бредшо би требала да изгледа но сепак сакам да видам каква ќе биде во таа улога.

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Јас пак ни Блејк ни Мајли не ги сакам во продолжението. :x
    Или нека биде со истите, или пак воопшто нека не се возобновува серијата со вакви ликови. Подобро е да се остави онака како што завршило, него ли сега наследничка на Кери да и биде Блејк! :puke:
    Ќе биде мутаво створење пак, као: „Не знам што се дешава!“, и поише би и прилегала улогата на Саманта него ли на Кери, и онака радодајка глуми во GG. Антипатикус!

Сара Џесика Паркер е една и единствена Кери, и никој не може да ја замени нејзината улога.
    Ниту пак ниедна од девојките во серијата/филмот.

Антологиски се бре улогите, и како они ги глумеа цели 6 сезони, тоа се бре години!
    Оваа Блејк го нема ни пола од искуството на Сара што се однесува до улоги, филмографија, карактер.
    Ааааааааааах. :yawn:

5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Ако навистина се случи ова јас најискрено ви кажувам ќе седнам и ќе си плачам.

Блејк ? МАЈЛИИИИ ??????? Мајли ? Ми личи на полуписмен дембел. Одвратна. :puke:

6. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Значи немора од се да се да се направе срање. Нека ни ја остават на крај краева серијава како таква.како убав спомен 8)

7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Јас која толку ја љуби оваа серија ,сум ја и ќе ја ....да ги гледам овие тиин ликови како се лигават и се обидуваат да ја донесат таа маѓија што си ја имаше филмот :?: :x булшет

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Кога ја даваа серијата на телевизија ја гледав кога како ја затечам. Никогаш редовно.
    Си ветив и ги симнав сезоните и сега почнав да ги гледам. Значи преубава серија.
    Жени на куп. Тајни на куп. Разговори во кои можеш да се пронајдеш.
    Саманта ми е интересна и со тоа што не ја интересира ништо. Си оди со кого сака. Имаше во прва сезона еден тип се заљуби во неа и ќе ја остава жената ради неа а таа No, no, no, no! И за секунда време го откачува :D .

Еднаш читав на интернет дека некоја девојка од Англија многу ја сакала серијата а идол и била Саманта. И си ветила да биде како неа, и истото да го направи. Незнам за колку време пишуваше, но била со над 1ооо и повеќе мажи. Пишуваше дека веста била шокантна за медиумите и неколку мажи изјавиле дека неможеле да веруваат во тоа.

9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    А Саманта уствари у приватиниот живот уопште не била тоа. Девојката можела малку да се информира :D :D :D секакви постоат

10. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Се стопив на овој момент кога ги дадоа Саманта и Ричард. И покрај тоа што таа не беше створена само за еден маж, Ричард ја привлече кон себе. А и кога ја пуштија Шаде во позадина..врв на моментот.

http://www.youtube.com/watch?v=SsvNUr9YOq4

11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Девојки а на фокс,која сезона ја даваат?

Иначе од ликовите најмногу се пронаоѓам во Кери и дел во Саманта...Саманта ми е најомилена,колку е само откачена и ич не се замара со љубовта,тоа највеќе ми се допаѓа. :)

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    На фокс лајф одново почнаа да ја даваат, 1ва сезона се |(

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    А ќе ги даваат ли сите,да знам дали да почнам да ја следам,и одколку саатот се новите епизоди,неможам да ги разберам со програмана ?

14. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Па кога почнале би требало сите да ги даваат.
    Инаку јас во петокот фатив, некаде околу 10 вечер почнуваат и даваат неколку епизоди. :)

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aбре сега гледам на телма од пон-пет во 22 и 15 има Cексот и градот, само не знам која сезона сега видов на реклама :)

16. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    на телма и јас гледам еве веќе неколку дена :)
    5та сезона е моментално :inlove:

17. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    Малку патетични ми се жени во години :lol: Ама нема врска

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Јас незнам како може да ви е антипатична Кери a да ја обожавате серијата. За мене Кери е столбот на самиот sex and the city.
    Keри е култен лик за мене, one and only. Ја сакам Саманта интересна ми е, и смешна на моменти, но Кери го има она романтичното во неа, не претерано како Шерлот, но ми е некоја интересна мешавина.
    Ги сакам нејзините мислења, нејзините цитати, начинот на кој размислува начинот на кој ги доживува работите. Го сакам начинот накој зборува за љубовта, врските, сексот.
    И сметам дека оние кои мислат дека сексот и градот е само секс и ништо повеќе, не ја разбрале суштината не целата серија.
    Ja гледам повторно после години, баш деновите, и се потсетив на привот пат кога је гледав. И мислам дека ја доживувам поинаку.

На glow, mysterious, Charlottee и 2 други им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.031
    Допаѓања:
    52.189
    Најомилена серија ми е.
    Порано, како помала, секогаш со ја гледавме со мајка ми :D
    Сега почнав пак од почеток, прва сезона ја гледам пак :)

20. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Женски вчера кај 2 саатот ја фанав серијава на телма,можете ли да ми кажете од колку саатот и кои денови ја даваат...и која сезона се?