Сакам, многу. Порано и со тие што немам секс, ама пошто тешко наоѓав некој што ми пасова во муабетот, сега се задржувам само на веќе 'тестирани'.
Практикувам. Можам без проблем да преминам од софт сексуален муабет во секстинг и најчесто ми е многу забавно и возбудливо. Ваљда некој фетиш ми е, не знам, треба да истражам повеќе околу тоа. Не ми е воопшто на исто ниво како сексуално општење и би го простил дефинитивно, ама да, мислам дека е неверство.
Може да е и фетиш, знајш... И со мажот ми практикуваме. Дури некогаш ми е посекси да е секстинг, отколку муабет лице-во лице. Се случувало од иста соба да си пишуваме перверзии, и тоа кога сме сами во соба... и да, имаме функционални усти и гласни жици
Интересно е, ти доаѓа фантазијата до израз, но сепак преферирам во живо и на дело. Друго е кога ќе се почуствува нечија вибрација, мирис, топлина итн итн
Најбитно е да знаеш дали ќе ти одговара нивото на "лудост" на некој што веќе те привлекува. Не треба да се потценува моќта на точно опишаната желба. На крајот на краиштата Среќа е кога ќе си најдеш некој еднакво перверзен на себе
Баш така. Секстингот е добра алатка за да дознаеш дали да одиш понатака. Односно дали да си го трошиш времето во живо
Онака како fun понекогаш на одредено време ,но не постојано. Повеќе сакам флерт во живо него постојано допишување без остварување на физички контакт воопшто. Ако си во врска ,а притоа ова го правиш со друга личност го сметам за неверство , ДА.
It is no pun intended for me Ме изнасмеа фала ти. Иначе да, практикувам, ме возвудува и не не го сметам за нешто посебно страшно се дур нема физички контакт. Но од неодамна се гледам со еден дечко кој не е баш нешто ин ту ит па ... Иначе општо гледано вака, јас лично сметам дека е доста важно да го знаеш своето тело, да знаеш што те возбудува, кој дел од телото, на кој начин итн.. секој секс-лекар ( така да го наречам) вели дека потребно е да го проучуваш телото преку мастурбација. И почитуем тоа А секстингот сите знаеме дека води до тоа, па.... Шо би рекол Тони Михајловски, своја рука како шо ќе те погали, никој нема да те погали