И тоа, а и да ги погоди правилните зборови, во правилно време. Има луѓе кои се стварно талентирани за 'раскажување приказни'
Обожавам кога го правам тоа со рандом девојка што не се знаеме секстинг и сликичка некоја или видео..
Ми нема поента и е залудно трошење на време и енергија. Ако ми се допаѓа некој/а, ќе се видиме во живо, па ако си кликнеме и меѓу нас има тоа што е потребно, ќе има акција и сите задоволни и среќни. Разбирам дека има луѓе што се срамат или имаат трема од средба во живо па полесно им е да се задоволуваат со zdr lepotice au kakva si avion lele sto bi ti pravel, ама мене не ме задоволува тоа, ниту сакам да живеам во нереален свет со лајкови, текстинг, секстинг и слично.
Zavisi koj kako . Ja licno obozavam toa ne znam nekamp poerotski mi izgleda . Ako mislis podlaboko ti imas potpolno pravo zvuci mnogu glupo izvini ma izraz da se seksas preku zica . Edno vreme koga nese mircot u forma ova bese vrv jbg stara generacija se palam na bukvi hh
Знае да биде интересно но само во вид на текстуални пораки никако откривање на идентитет, слики, видеа, има секакви психопати кои погрешно ќе протолкуваат после не можеш да ги откачиш а во најлош случај може и да ги злоупотребат!
Секстинг е ментален склоп на сексуално исфрустрирани и нереализирани типови на мажи и жени, кои својата немоќ во реалниот живот ја прикриваат со виртуелно креирање на алтер его, затоа што реалноста бара талент, а виртуелноста лажење и добро спакувана приказна.
Што кажа сега? Џанам во реалноста сите од реални пореални со талентите Не си слушнал изгледа за ситуацијата дечкото и вели на девојката леле како ќе те сработам за мерак, ќе уживаш, ќе ова, тоа...итн. Му поверувала ја земал да преспијат кај него, таа се окапла дотерување за вечерта, легнале и си вели ех сега ќе се израдувам, кога тој си свртел грб си легнал и си заспал Секстингот е сосем друго нешто и врска нема со тоа што си пишал, воглавно нема.
Ако ти се погоди партнерот има неверојатна магија ,ама ако не ти се погоди знае да биде мачење Убав начин да видиш дали со некој ти се поклопуваат фантазиите и дали имаш слични "бубачки" во главата Сепак не се прави со секој
За каков вид секстинг станува збор? Форумски на анонимен форум каде цела раја мажи чекаат некое женско да пише во подфорумот „Секс“, за да ја „советуваат“ по приватни пораки? Или да чекаат некоја да постави слика, па да ја “пофалат“ колку добро и стои, па ако се закачи-закачи, ако не, тогаш чекаме следна прилика? Таков вид секстинг? Таков вид инцели и девојки со ниска самодоверба можеш најлесно да најдеш на анонимни социјални мрежи. Луѓе што лично се познаваат, лично се допаѓаат немаат потреба од ова. Најчесто го прават исфрустрирани интернет ликови, затоа што веројатно во живо немаат храброст да направат муабет со девојка, па си се наоѓаат себеси на интернет и се лажат како изгледаат. Но, ако им е топ, тогаш нема зошто јас да би бил против.
Поима немам еве ти подетално си објаснил за на форумов како иде тоа. И за ова на форумов што си пишал стварно е така? Сега ме загрижи, значи ич пишување во Секс, а камоли слики објавување викаш одма се' се закачува на слика?
Немам појма како иде, но одредени членови се пожалиле дека добивале многу пораки од машки членови кога пишувале во теми за секс и љубов. Ако им е тоа ок, нивно право. Ако им смета, нека пријават кај модератор. Ако некој ги демне во живо, нека пријават во полиција. Многу јасно и кратко. Нема од што да се плашиш. Слободно пишувај и споделувај што сакаш (се дур е во правилникот одреден од модераторите).
Таман раб. да се плашам, ти пишав дека сум само загрижена. Ај за Секс гледам има мн. теми ама каде може да се видат слики што си пишал некоја да ја пофалат, јас вакво нешто не гледам? За другово јасно си е тоа, за секој посериозен проблем директ пријавување во полиција.
probano i bez razlika so zvuci deka ne e vo moda sepak e vozbudlivo . Vo vremeto koga bese mirc i hotmail mesenger togas bese vrv
Za anonimna zabava i ovoj tip na vozbuda e ubav ako najdes soodveten diskreten i siguren partner/partnerka... Jas sum se opustala samo ako imam doverba vo licnosta i sme na ista branova dolzina na razmisluvanje,zelbi,fantazii i slicno