За пиво фест во прилеп девојками носеше минич во гужвата како што ми мешаше се напаливме двајцата и го ставив во вагината никој ништо не примети во таа гужва.... тоа беше згода а незгода на сред секс на едно полско патче одалечено од градот наидоја ловџии и кога сватија што се раб скршнаа........
Имав секс со еден што го видов тогаш прв пат и со кого се договоривме да се видиме исклучиво за секс. И само шо почна, бап-бап 2-3 пати и се тргна. Му се вртам и му викам: “Толку беше?!?“ Ме блокира секаде и уште еднаш ни го видов, ни го чув. А би се видела пак, да посакаше. Разбирам дека од прв пат може да се случи многу лесно, посебно ако си премногу возбуден, ама премногу брутално изреагирав. Дикхед! Ако читаш: Друг пат не се откажувај толку лесно
Na plaza , ztogash ziveev vo stranstvo, zapoznav edna tipja i uste prvata stedba se napalivme vo barot na palza i pojdovme nakaj moreti , imashe od onie dajkovi shto branat od branvi, vo forma na G, i na kjoshot imashe mala plazicka, se soblekovme i pocnavme, srekja so bese temno no sepak lugjeto si odea pi dajkot na dcaesetina metri od nad dodeka taa me javashe… ina dvajcata ni bese seedno. Na krajot se osvezivme vo moreto ☺️
Bevme so drustvo izlezeni i site nadvor stoeja bevme okolku 5 6 licnosti nebitno. Jas i ovoj mojot se iznapalivme i sto ke praime aj u kola demek ni studi da se stoplime. I legnavme nazad gi butnavme farmerkite i stai kondom i taka nezno poleka mh preubavo. Posle koga begavme kon doma drugarka mi me prasuva so praevte u kola sto se nisase taka, jas se vcrviv i mu rekov nisto sto ke praime nema valjda da se ebeme pred vas hahahahah
Плачење за бивши за време на секс Тешка повреда на пенис during BJ Пијанчење до тој степен шо ден денес мисли дека измислувам дека нешто се случило Мирис на риба? (бљак) Криење дека е невина (заборавила да ми каже)
Трчав до дома да ги сменам белите памучни гаќи. Секси сум и во бели гаќи, но стварно нема смисла. Немам веќе бели гаќи.
Јас имав околу 20 год., а таа 19. Една вечер(првата) бевме излезени заедно. Каде ќе одиме да имаме секс? Јас и предлагам да одиме кај мене на стан. Таа прифати. Ја соблекувам, се разбира подолга предигра и потоа следува секс. Но најинтересно дури за мене беше зачудувачки во тој момент што не можев никако да продрам во нејзиното п..е. И покрај тоа што имав незапамтена ерекција. Пробувавме повеќе пати и на крај се откажавме. Другата ден како ништо да не се случило, дури не доволно напалени влезе како од шала. Потоа ми призна дека претходниот пат, во моментот кога не можев да продрам таа помислила на некои лоши работи што и се случиле порано и буквално се згрчила во мускулите. Многу непријатна случка
Па не е баш при секс, во предигра. За Валентајн бившиот кај него запалил свеќи, цвеќиња наоколу, романтика демек. Арно ама јас несмасна свеќа запалена турнав. Среќа одма видов кога ја бутнав и шише вода имаше до нас, истуривме врз свеќата и не излезе нешто посериозно. Од тогаш за свеќи не сакам да слушнам. Добро е што беа тие мали од џамбо, да беше некоја поголема не сакам да помислам што ќе беше.
Кога видов дека падна свеќата немав време на ништо да мислам освен на тоа да не изгоре станот и ние. Не користете свеќи за романтика, мој совет.
Сум пробала демек 'романтики', ама ич не е мој стил. Не ме пали лигајчење. Сексот сакам да е напорен физички, да има перспирација и после собата да мириса на секс
И двете. Повеќе ми се допаѓа визуелно како изгледа наместено ама повеќе тоа како за слика е отколку што има некаква функција при романтика.
Ко сме кај слика... Многу сакам да ишкрапам будоар фотографии ... ама досега никој не се нафатил да ми позира