Сексуални односи со ВТОР партнер

Дискусија во 'Секс' започната од girl.23, 27 септември 2011.

1. NewBeginning

NewBeginning Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    23
    Со вториот не знам зошто ми беше незгодно да се соблечам (не дека имам лошо тело, напротив, мислам дека сум згодна), се ми беше незгодно, како да е срамно тоа што треба да го правиме. И кога почнавме ми беше шок колку преубаво ми беше, токму како отсекогаш што сум сакала да ми биде, а не сум знаела да му објаснам на првиот. Тогаш и прв пат доживеав оргазам за време на секс и не можев да се соберам. И еве сега раскината што сум со тој дечко и пак ми е на мисла дека сакам со него да се сексам

2. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.722
    Допаѓања:
    6.643
    Со вториот ми беше онака поубаво, поопуштено :) Беше од љубов за разлика од првиот пат што беше повеќе онака. :)

3. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Вториов е каде-каде подобар од првиот што го имав. Ама и постар и поискусен. Инаку не ми беше нешто срам освен коа се спушти доле, е тогаш.. :$ Прв пат беше некој да дозволам да ме излиже таму, ама и ме опушти ми влеа некоја сигурност. Ми вика ти само опушти се и не мисли на ништо.. се убедувавме малку па го пуштив на крајот. :D Убаво беше во секој случај. :)

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    9.394
    Tи да не си сеуште вљубена во бившиот дечко?Mожеби неможеш да го преболиш целосно.
    A за темата,не верувам во изреки жена без два не умира или слични ми ти работи,се е до вкусот и желбите на одредена личност,без разлика на пол!

5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Не се сложувам со ова. Јас досега само со еден сум била. А, може да не умрам додека не пробам втор велиш... Цццц рецепт за бесмртен живот.... :rofl:

На Tajnaotrovna и LICEN-LONDON им се допаѓа ова.
  6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Не беше , не умира додека не проба тројца?

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.615
    Допаѓања:
    38.102
    Не. Поинаку е - жена со еден к*р во гроб не оди. :rofl: :rofl: :rofl:

На Mr.Awesome му/ѝ се допаѓа ова.
  8. babibaby

babibaby Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    можеби моево мислење не е за тука ама сепак... Одев со еден дечко година ипол тој уставри и ми беше прв дечко имав 15 години и он нонстоп ми зборуваше за да имаме односи. Јас не сакав зошто бев мала а и не бев спремна на нешто такво ама он не го разбираше тоа и од коа го одбив он почна ладно да се понаша онака бевзеа дури имаше и моменти коа ми викаше за што да одиме коа не сакам да имаме односи како само за тоа да ни беше врскав... Вршеше преголем притисок врз мене... и една вечер он беше сам дома и веќе незнаев што да правам како да го одбијам ( сум била глупа да сум сега уште одма ќе сум раскинела ама на 15 години што друго може да мислиш) и таа вечер требаше да имаме секс, ама јас бев премногу напната чуствував дека тоа го правам проти своја волја само за да не го изгубам... и се обидовме и за срека не бидна ништо.. и него му беше прв пат и неможеше да погоди да влезе во мене ништо он само што ќе ме допреше за да влезе во мене јас викав дека ме боли ама и он неможеше да погоди а и валјда и јас сум била премногу стегната и таа вечер не бидна он се откажа... и другата ден ми викаше пак да се обидеме ама јас не сакав и така одевме уште 5 месеци и не се случи ништо се олади мегу нас и јас му раскинав... Па така мојот прв однос се случи со сегшниот дечко и која разликааа со него јас самата посакав да имам односи... Во врска сме 3 години и он никогаш не вршеше притисок ја знае многу добро приказната за со бившиот.. Он самиот ми кажа дека нема да врши притисок коа јас ќе се почуствувам спремна тогаш ќе биде.. и така се случи една вечер самата го посакав тоа и бидна и која разлика... он знаеше како да ме опушти и да не мислам на болката и бидна ... И сум толку среќна што својата невиност ја изгубив со прав човек со кој што сум и ден денеска заедно и знам дека ме сака и сум имала голема среќа што таа вечер со бившиот не се случи ништо и што решив да го откачам ако се случело нешто ќе сум се каела цел живот :D ама имало господ

9. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.611
    Со вториот можеби не беше сексот поубав, но бев поопуштена и поубаво се чувствував со него.