Секс во тројка, со врзување, секс на јавно место, за една вечер, со играчки и разни додатоци, секс со девојка.
Јас секогаш фантазирам да имам однос со искусен маж . Ама хахх не знам дали некој таков би сакал нешто со неискусна како мене
@bambina carina, доволно е да бидеш понесена од страста што ке ја почуствуваш. После само се препушташ на уживањето. Тука нема искуство
Јас мислам дека ме бидува во кревет и покрај тоа што немам пробано опуштена сум и знам како треба за некои работи,ехе какви фантазии имам да не пишувам. Ама не знам дали некој искусен и згоден каков што фантазирам би сакал,мислам дека на такви им е шубе со девојка што немала односи .
Верувај дека повеке би сакале со девојка која немала односи до сега отколку со некоја друга. На тебе преостанува само да го најдеш типот од фантазиите и да уживаш.
Јас мислам ќе има предрасуди,ќе си помисли дека треба ме учи и нема да се нафаќа . Камо да сте вие во право и да го најдам тоа што го барам. Поздрав и до двајцата
Ако е само до мене тогаш е лесно . Jас мислам дека многу ќе зависи и од тој другиот и од тоа како размислуваат мажите од тој тип или мажите генерално .
mazite generalno, neznam, genarlno e poim sto se kosi so teminot SE PODRAZBIRA. Jas licno ne bi imal protiv takva avantura(samo so polnoletna licnost-sto e tesko vo denesno vreme em nevina em polnoletna) no razberi toa nema da bide vrska, i ke se zaljubis vo pogresna licnost za toa prvo najdi si vrsnik nekoj, nemora da e mnogu iskusen dovolno e da e otvoren i silno da te posakuva
Со некоја постара од мене, по можност 5+ години, ако има и дете и е во брак, уште поинтересно или со некоја помала 5 години од мене. Незнам, разликата во години секогаш изгледала привлечна за ова, како две нешта што не си одговараат еден со друг од сите аспекти, но уживат еден со друг Исто и со црнкиња али со фина градба и со девојка од жолта раса
Со некоја постара од мене. Да е згодна и неопходна. БДСМ, тројка (со две женски). И тоа. Вечер ќе легнам да спијам, па до утре ќе сонувам уште и ќе ви ги кажам