pa sakam dominantna zena...sakam feet fetish..facesting, gold piss ima mnogu site se povrzani za BDSM
Често се замислувам како носам кожна сукња со висок струк и кожен корсет на прерамки. Тој е по црни боксерки. Креветот е морничав, нешто во стил на готика. Сум била непослушна и од некаде се појавува тој, како демек ќе ме силува. Мојата најголема сексуална фантазија се уште не ми се остварила, а таа е секс со двајца бисексуалци
I nedajbozhe ovaa tvojava "fantazija" za "siluv." Da se sluci vo zhivo,od nedajbozhe nepoznat nekoj no i poznat da e , ti kje se zbrkas iskreno i psihicki i se. No sepak toa e, sekoj covek si ima fantazii , i taka
Реков демек ме силова, тоа е дел од играта. Јас демек не сакам, па тој ме брка низ соба и на крајот почнуваме да се смееме и така не си сфаќај се сериозно.
И јас имам слична желба за силување само со поинакви детали. Тоа со корсетите и црните кожни сукњи го практикувам како стил веќе, така да во мојата фантазија воглавно сум наивно, невино девојче во бело фустанче. Па слично како и кај тебе нели бркање малку, фрлање на кревет, па ми го кине фустанчето од мене, ме врти на стомак, ми ја намотува косата на рака иии... знаете за натаму. Втора исто така мн честа фантазија можеби и почеста од првата е егзибиционизмот. Неостварена. а веројатно и ке остане како таква. Воглавно го вклучува партнерот со кој што сум моментално во врска и неколкумина мажи во одела кои седат наспроти нас и не гледаат. Позата исто специфична е ама не ја кажувам.. многу експлицитно ке дојде.
Ова е интересно, ама мислам поинтересно е да те гледа и да плаче малку, а ти да го гледаш и да си воздивнуваш од што ти е убаво со другиот тип.
Да копнее по мене, лиги да му течат, а да не може, да не смее да ме допри. Да го глеам како свршува додека друг ме дупи.