@Summerlover поцрвенав од срам Спојлер кликни пак Спојлер повторно Спојлер не, озбилно уште еднаш Спојлер уште еднаш I SWEAR! Спојлер 98.5% еве го одговорот Спојлер
@Згодно Момче Ма дај Облачно е да ми симнуваш ѕвезди, а и ќе рече Спецка стварно е, плус ќе испадне за аватарите сме се договориле и триста муабети низ маало ќе ни извадат Џаст едмит ит Спојлер: :P
Ау да не ја кажам мојата подобро.. Сакам како на Fifty shades of grey..Се, ама баш се исто... И мора да ми се оствари по секоја цена (не е толку невозможно)
Мојата фантазија која прв пат ја кажувам јавно е секс со постар пар, накаде да имаат по околу 50 години. Другата фантазија е премногу валкана што не би можела дури ни тука да ја кажам
Уште некоја година и би можеле да преговараме за првата фантазија. За втората ќе ме пукнеш од радозналост, ај шепни ми...
Мојот перверзен ум постојано раѓа и раѓа и раѓааа нови сексуални фантазии и конечно поред себе имам партнер кој е спремен да ги изреализитаме сите, како мои така и негови Во следна прилика ќе раскажам некоја изреализирана