Еден кретен ми наметна фантазија мини swing.......имасе и договорено со негов другар со девојка му и ние двајца ...............остана само фантазија, се скаравме и не реализиравме
Sex vo nekoja planinska kuka vo zimski period,okolu nea sneg a jas i mojata partnerka do kamince so crno vince i se so red od romanticna predigra do hardcore sex ))
Ти и две девојки? Или... Можам да ве замислам...Твојата слика што ја остави во модни критики плус овие две сонциња Колку кревети ќе искршите?
Имам проблем со дечко ми. Иако еднаш ми спомна демек на шала дека сакал секс во тројка,кога и да гледа порничи тие се во тројка (две женски и едно машко) и јас се нервирам. Јас лично мразам порничи и ми се отвратни не гледам, а и не сакам да го делам со друга ни во мислите. Секако не ме изневерува но како да му ги потиснам тие фантази за тројка?
Секс на тераса што ми се оствари ахахахаха секс во лифт ко на 50 шејдс да ме фати за раце да ме крене и бам чука бам бау фаќање на тие места на јавно места (индирекно) Врзување во кревет и мачкање и хранење со јагоди шлаг бадеми и др афродизијаци и уште мн други имам неколку оствари ко таа на тераса па секс во фул стан секс на водно и сл
@biGirl имаш добра и бујна фантазија, keep on going girl и ќе ги оствариш сите фантазии. Еве една фантазија од мојот широк спектар: на семинар или конференција, јас со 2 ватрени госпоѓи во сексуално најактивни години (36-44 години), при што едната плавуша, другата црвенокоса или црнокоса мање битно, имаме секс во тројка цела ноќ до тој степен што јајцата ме заболуваат и нема веќе што да излегува од нив, а двете госпожи се заситени до максимум и за секс нема да им текне во наредните 10 дена. Додатен елемент во фантазијата: во хотелот сме сместени соба до соба. Они ми даваат телефонски знак кога да дојдам во нивната соба, при што ја ставаат собата отклучена, а они се веќе распоредени голи во креветот и оставаат на мене да го ставам внатре кај која сакам прво. После следи одлична оралка, прво они двете се дружат со мојот сладолед, после 1 vs 1 во 69-ка си пружаме задоволство, а другата за тоа време ја масирам со мојата рака доле за да ја одржувам влажна, па после следи наизменично доги (или уште поживописно: додека едната ја работам во доги, другата добива орална стимулација од првата што го прима од мене). И така менуваме повеќе пози и на крај експлодирам врз нив двете, они се доближуваат блиску до мојот сладолед и фаќаат бел крем колку можат. 3-4 пати правиме вака и заспиваме преуморни. Сабајле се будам изненаден и што да видам: добивам орална стимулација од госпоѓите, при што им свршувам во уста и одиме на закажаната конференција. За да биде фантазијата “пореална“ може и 1 госпоѓа да биде, не мора 2. Добра фантазија, а? А тек реализацијата да видите колку ќе биде подобра. Нема уствари да видите, нема да те сте таму.
ахахаха леле што е со тебе и 3те типки ди блонд ван д ред ван енд д бринет хахаххаа па уште и возраста 36- 44 милф а? хаххахах
Такаааааааааааааааа. Епа што сакаш, нема лимити во фантазијата? Така што се` е дозволено. Не се 3 типки, 2 се (плавуша и црвенокоса). 3 би биле многу, ќе ме изморат од прва. Најубаво и најреално е една да биде, па ќе тераме цела ноќ без да трошам енергија на друга. Ќе ти кажам како ќе биде на крај хаха.