Милијарда различни сексуални фантазии имам.... Некои сум ги остварила, некои претпочитам да си останат во фантазија.
Уф многу имам, тројка со машко и женско, друга да ме врзе за кревет, да ме гледа како се самозадоволувам..
И ја сум по црнки (ама африканки) 2 пати имам пробано, првиот пат не беше толку а вториот во Кина пробав со една црнка беше нешто екстра.
Оргија под маски, нешто налик сцената во eyes wide shut. Со слична музика, во таква атмосфера. За жал ќе остане само фантазија, многу веројатно.
Фантазирам за тројка, јас (27), другар ми (22) и една девојка(19) која флертува со двајцата. Ја имаме мувано и двајцата, но не паднало секс. Фантазирам тоа да биде во станот на тетката на другаров која што му го остава на чување кога одат на викенд. Да ја еб*ме наизменично во различни пози и на крајот заедно да ја залиеме на градите. После тоа уште една до две партии до зори со алкохол, цигари, забава.. И уште една помалку болна фантазија.. сакам на крајот он да сврши во неа или на нејзиниот орган одозгора и после тоа јас да продолжам да ја сексам онака залиена и влажна, нешто у стилот Gang Bang creampie (кој гледа порничи знае). Толку знае оваа фантазија да ме напали, бидејќи знам дека е остварлива.. Фантазија бр.2 Секс со непозната млада девојка 17,18 години.. да сака да ме искористи за секс за да му се одмазди на дечкото за двојно неверство. Следува вистинско сценарио : Првиот пат ја изневерил бидејќи она била невина и не сакала секс, па затоа тој морал да иде по други. На крајот му простила од љубов и мислејќи дека и она има вина за тоа неверство. И нормално ја изгубила невиноста со него и имале редовен секс. Дотичниот пак си продолжува по старо.. пак ја изневерува. Вториот пат кога ќе го открие решава да му се одмазди. И тука стапувам јас на сцена. Имаме луд и незаборавен секс. Таа е вистинска бомба и е ненаситна. Со мене за првпат пробува се она што нему не му дозволува. Пушење, грицкање брадавици, секс во разни пози.. Лута и разочарана од него решава за првпат да проба и анал. Чувствува голема болка.. се откажува. Продолжуваме вагинално. Ме моли да свршам длабоко во неа.Нему не му дозволува иако ја моли. Така ја извршува и последната негова сексуална желба со мене. Сето ова го снима со телефон за да му покаже. На крајот си заминува и никогаш повеќе нема да се видиме.