Ваљда имаш слушнато за она "once you go black never go back" Што беше толку посебно? Се мислам за сексуална фантазија и ништо не ми текнува Зарем е можно да немам никакви фантазии?!? Или пак сите се веќе остварени
Е добро де... Не е страшно тоа За некои фантазии, најдобро е да останат само во фантазија... Бидејќи во фантазијата се' е совршено... во реалноста, не баш
Мојата ќе си остане само фантазија, немам храброст да ја исполнам во живо Немам храброст ни да ја кажам, а не пак да ја предложам некому. Убаво е речено, некои фантазии треба да си останат тоа што се, фантазии.
Ја разбуди љубопитноста во мене. Хаха ех таа љубопитност тоа проклетство нема да можам да заспијам со денови и ноќи. Хахаха Нема везе батали.
Сите имаме сексуални фантазии, кои за некои се гадни.... Ама поголем чешит ќе биде, да си кажеме и да сознаеме со кого делиме исти и/или слични Ќе има изненадувања... Ќе имааа. Ама сигурна сум 100%
Еве, ќе ти позајмам една моја ... дека сум солидарна многу... а не оти сум манијак во душа Купи и' на девојка ти од тие малите масажери за г-спот и за клиторис... ама на далечинско. Нека си го стави, одете на пијачка некаде... и 'дрмај ја'... повремено... додека сте таму
Не ги учи вака децава бе тете Шо мирни си беа и Пол а и Рајт .... не си тоа ти. Памтам шо мирно си беше порано. :/
edna od fantaziite mie dick flash dodeka vozam ili parkiran na parking da me zaprimeti i da me gleda dodeka se zadovoluvam a i ako saka da pomogne da stavi edna raka
Јас и 3јца машки за секоја дупка по едно капаче. Ме фати мерак за црнец по еден порнич што го гледав група црнци на девојкава и се дебат.