Мојата сексуална фантазија е децата да ми потпораснат па да ги оставам на една ноќ на чување кај баби и дедовци и конечно да легнеме ко луѓе на спална
Да му изведам пред маж ориентален танц. Тело намачкано со масло, облечена баш во оние алишта за ориентале танц а маж да седи удобно сместен покрај него многу овошје,собата да биде осветлена само со свеќи, многу свеќи. И после масажа и на крај јаготка на шлагот. Наскоро остварена фантазија
Uffff moi fantazii se nekako cudni, grubi ama i ludi.. Sakam mnogu grub seks, so tepanje, mnogu lizenje, mi fali seks so zensko iskreno nekoe vreme si mislam da baram nekoja curka do 19-20-21 godina, sakam da se ebam nekade na visoko mesto kaj sto se gleda mesecinata i celiot grad uff ima uste ama koj kje pisuva me mrzi..
Во последно време ми се врти филм за секс со непозната, некаде во изнајмен стан онака целодневна.. од сабајле до вечер - маратон(и пробување на сите можни пози и фетиши). Исто така орал и страствен брз секс на паркинг на хауба на туѓ автомобил
Многу фантазии имам. Како остварувам дел, така нови ми се вртат во глава. Од нормални до малку забегани Да споделам некоја од по нормалните -Да ја разбудам со орален -Таа да ме разбуди со орален -На балкон под маса на која има подолг чаршав да и пружам орален дека она ужива во пијачката и си пуши цигара
Да ги споделам и нестандардните -Тројка жмж или мжм -Да се лапаме со партнерката после свршување по лице и уста -Со некоја помала од мене на пр. околу 20тина години или повозрасна од мене околу 35 години -После мое свршување кога сум ептен осетлив доле, партнерката веднаш да продолжи со рака или со орален да ме доведе до второ свршување -Со рака ми успева да доведам партнерка до свршување со прскање, ама желба ми е тоа да ми успее со пенетрација -Најзабеганата фантазија ми е нешто како сценарио “договорено силување“, таа се преправа као демек несака, а уствари и те како и се сака Имам и други, како и мн реализирани ама за денеска доволно се
Див, егзибиционистички и груб секс на балкон, ептен dirty talk, со давење и мењање доминации цело време