Во Германија имало ноќни клубови каде имале оргии и им било најнормално нешто, тешко да поверувам ама би сакала да видам какви луѓе одат.
Има за имање. Не само во Германија, секаде има на запад. Додуша и кај нас се организираат секс журки, ама треба да си во тој круг за да знаеш кога-како-колку-што Се плаќа иначе дебело...
Не е само сексуалната активност возбудувачка. Можеш само да гледаш, и ништо да не правиш. Како предјадење
Мене па фобија ми е да не ме гледа некој, којзнае колку грдо изгледам отстрана Никогаш не би можела пред некој, ниту па фетиш ми е да ги гледам некои Имам една, во план сум да си ја остварам, ако бидне ќе пишам од мерак
Ти дојди во мое село а јас ќе ти кренам шаторот на мојата планина.. па сега може и снег да ве завее, не гарантирам дека ќе биде само дожд откако ќе си завршите работа ќе ве чека топла соба во колипката и мезе и винце, за да се стоплите и продолжите со работа Он топик Сакам да му најдам некоја на мојов а јас да ги гледам додека си бркаат работа и се надевам ќе издржам без да им се приклучам
Мојт.. ама подобро да е на пролет, потопло е Како тргнало, ќе треба да наплаќам ноќевања Тогаш ќе ве пречекам и со постела од рози и јагоди ..не само со винце и домашно мезе Да видиш која романтика е..особено кога внатре е 30 степени а надвор има метро снег
Имам доста... да го потпрам дечко ми на ѕид, да го фатам за коса и да му влезам со стреп-он. БДСМ фантазии, речиси се што спаѓа во тоа, само не ептен екстремно. Тројка со уште една девојка, двајцата да ме задоволуваат, со taking turns, после јас да си продолжам со девојката додека он не гледа и се самозадоволува. Третава ќе си остане само фантазија, само во мојата глава, не и на дело.