Прашањето претпоставува дека се однесува на конкретна личност и конкретна постапка. Ама мојата желба/фантазија може да се гледа, барем јас како сакав да звучи тука, и како секогаш ВЕЌЕ постоечка фантазија за сите со кои сум бил и ќе бидам конкретно. Значи, по дефиниција, секогаш ЌЕ БИДЕ неостварена и постојано обновена фантазија. Плус, доволно сум искусен да знам дека фантазијата е најголемиот сексуален орган на жената. Јас сакам да го стимулирам тој „орган“. Мислев на ТАКВА сексуална фантазија! „Фантазија“ за фантазијата другиот да го направиш среќен/среќна!
Стимулирање на фантазијата како „орган“, затоа е во наводници, никаде не спомнував каков било физички дел од телото.
Мозокот... Фантазијата е производ на мозокот. Мозокот е најјакиот сексуален орган. Не знам дали кај сите жени, ама кај мене, дефинитивно. Ако не знаеш да ме возбудиш без да ме допреш, џабе ти се и раце и јазик, и полов орган, и предмети и се' п.с. не зборам за тебе...
Некој го гледал Nine and a Half Weeks изгледа, скоро? Еве ја сцената... Спојлер: 18+ http://klipd.com/watch/nine-12-weeks/wild-sex-scene
Да, баш на тоа мислев... И плус, не може некој да е задоволен физички ако не го правиш среќен. Конкретната физичка стимулација, орган, постапка е произволна и зависи од конкретниот човек/жена во мојот случај.
Fantazijata mora da dojde od nas samite j nasite skrieni zelbi i potrebi...nasata strast i slast...brz toa nieden orgazam nema da e taka jak il vlazen i pamten...zasto na kraj na denot- treba i samite da uzivame vo toj koitus!
Fantazija kako sto i kazuvate site. Samo fantazija. Vo realnosta del od fantaziite koga gi "ostvaruvate" ispagaat ne bas kako vo fantaziranjeto. Ali mora da se ima fantazija jbg Velat fantazijata i perverznosta se povrzani so intelegencijata. Sepak vaka javno ne znam sto se dobiva koga nekoj detalno objasnuva sto i kako posakuva
Пффф имам фантазии многу..Оргии со 6-7 машки и женски да не се знае кој на кого го бутка, секс со две женски, секс со три машки и едно дев и јас, секс со некој што случајно ќе го запознам, секс со педери и понекогаш имам фантазија да се сретнам со текој транвестит хахаха
Posledno so posakav vo vrska so seks fantaziite bese...neznost ili poveke od toa so prijatelka od forumot....stvarno me privlekuva i znae kako da se postavi vo vistinskoto svetlo..
Ako e vo ramkite na moznostite i so licnost soodvetna koja od drugata strana toa moze da go pruzi...ednostavno ostvari go.
Местото на кое што работам не ми пружа таква шанса.. секој простор е опфатен со камера работам медицина и во приватна установа која нема никаков простор за такво нешто..
Ah Naumovski, ako bese izvodlivo nemase sega da go pises vo seksualni fantazii... ama ne gubi nadez..taa ustanova moz ima parking..hihi...moz podrum ili tavan....se vo sluzba na rabotata.
Немаме нигде имаме една соба за консултации со пациенти или некој од нивната фамилија другот нема нигде место... и во таа соба има камера