Реално, да нев од ск би, голем град не се познавате секој со секој.... Во Битола има и до мајка ти да дојди муабето, на инста ќе те стават јавно со име и презиме...да знајте ако сакате луди игри кај таа и таа... Брука невидена
Dali e tocno toa deka kako so recisi site mazi fantazirale da imat seks so dve zeni obratno na toa sekoja zena barem ednas fantazirala so dvajca mazi . Odnapred se izvinuvam ako sum preteral so prasanjeto odmah neka mi brisat mislenjevo
И за машките де. Прај си тоа шо сакаш и терај си. Изопачено е да сакаш пикинезер да сакаш да го натегнеш. Тројка не е изопачено.
кога сум пред депилирање и замислувам кога ќе појдам на депилација како козметичарката ме задоволува со дилдо или прсти
Ne znam dali e za vo ovaa tema ali me interesira dali koga se samozadovoluvate(za devojkite prasuvam) cesto si fantazirate deka imate seks so nekoe masko koe vi se dopagja ili povekje razmisluvate za seks so poznata licnost ili pak kako bi izgledal vasiot idealen maz so koj sto bi sakale da imate seks?
Инаку еднаш имав една чудна фантазија. Да ебам повеќе девојки, ама една по една. Пример кога ќе завршам со првата, веднаш да почнам со втората, ама една по една. Не како обратен групњак, хаха