Во реалноста нема ниту девојки којшто би прифатиле такво нешто. Затоа се нарекува фантазија, нели? До душа, тука зависи и до тоа за колку време можеш да се вратиш во ерекција после ејакулирање. Не би рекол дека е технички невозможно.
Ако ги кажам сите фантазии што ги имам и сум ги имала, сигурна сум дека на многумина ќе им се згрози животот. А можеби и ако сите ги кажиме сите фантазии, на сите од сите ќе ни се згрози. И битното: Да се знае да се направи разлика меѓу нешто што е најдобро да остане во фантазија и нешто што треба да се проба. Се разбира, за секој различни се границите и секој според своите ќе си подесува лимит.
Поарно не... Не е се' за кажвање... барем не со ваков народ... Ко ќе еволуираат уште тро, за два три века, тогаш ќе си кажуваме тајни на кои денес се гледа со осуда.
Не ми е гајле за народот, немам енергија да им објаснувам. А и повеќето, нема да разберат. Објаснував за отворениот брак, на страници и страници.. и шо? Па кој како сака си мисли. Затоа, пошто не делува воспитно некој муабет, поарно да си го задржиме за нас. И за себе си кажувам.
Seks so nepoznato lice... Taka da go sretnam na neko fino mesto i da se sluce nekoja fizicka privlecnost. Odenje na najbliskoto mesto.. Kola, wc, hotel ili slicno i taka da se iscedeme a posle nitu te znam nitu poznavam
Ме заинтригира со делот "ќе се згрозите ако ви ги кажам сексуалните фантазии". Ме стави во мислa и не е фер. Дај кажи шо е. Piss, anal, mfm, bdsm, orgy, воајерство... Гарант трефнав некое.
Со сопругот сме пробале тројка повеќе пати МЖМ, па сега некако ми се разбуди желба за нешто повеќе ... па би сакала да пробам со уште барем 3ца машки, нормално и сопругот ... а и идејата со БДСМ не е лоша само да не биде претерано ...