Сите имаме понекоја фантазија во врска со сексот. Јас на пример сакам да имам секс со две непознати. Во сексуалниот чин да ги задоволам и да доживеат и двете убав оргазам. Дали тоа ќе биде вагинално, орално, со вибратор или анално, нај важно сексот да претставува врв на взаемно задоволство
Дали имате желба да направите нешто што мислите вие или околината дека е ''настрано'' и како го решавате? Дали ја потиснувате желбата за истото? Дали сте во постојана потрага да ја остварите желбата? Што доколку вашиот партнер посака нешто за што мислите дека е ''настрано'' или ви се довери? Дали има нешто за кое се каете или срамите што било во вашето сексуално минато. Дали има нешто што ве пали а некете да си признаете самата на себе зашто мислите дека е to much? Дали сте имале искуство кое не може никако повторно да ви се повтори? Дечко ми на пример ме прашуваше неколку пати за претходните сексуални искуства и што сум правела со нив.Покасно го гледав како е возбуден иако не беше свесен дека се возбудува иако кај повеќето би се јавило љубомора и не би сакае да слушаат детали на таа тема..
Ако е нешто што е со доза на 'опасност' која ми е прифатлива, го правам тоа што сакам. Не. Не. Ништо. Ќе му кажам дека не сакам и толку. Исто и обратно. Не. Имаше во минатото, ама сега се знам шо стока сум и се прифаќам каква што сум. Не.
Повеќето ги интересира колку си била слободна со претходните партнери, како да испитуваат терен дали може да ги спомнат своите фантазии без да предизвикаат негативни чувства кај партнерката. Односно, испитуваат на некој начин дали партнерката/партнерот би можел да им ја исполни фантазијата. Од друга страна, има и такви што се палат на претходни искуства на партнерот кога ги споделува, или пак уживаат да го гледаат партнерот со друг/друга, не се љубоморни. А тие што се љубоморни, и да прашаат за детали, после нонстоп ќе ти набиваат на нос некои работи при кавги, а тоа докажува колку се несигурни во себе. А за прашањата: 1. Сум имала желби за нешто настрано, си ги остварив. 2. Ја потиснував потребата додека не најдов партнер со кој ги остварив и остварувам. 3. Зависи од желбата, ако е too much за мене, си кажувам дека не сакам, иако можеби некогаш и би пробала, оти тој досега не ме одбил за ништо. 4. Не се каам за ништо, нити се срамам. 5. Не. 6. Не.
Имам желба ,но бидејќи и јас сметам дека е настрано си останува желба. Партнерот..зависи колку е “настрано” доколку се работи за само меѓу нас двајца би исполнила ,со трети лица не. Да има нешто поради кое се каам но тоа е Не би сакала ни да споделам ни да знам детали од минатото. Да споделам не бидејќи е љубоморен и знам дека ништо пријатно нема да следи. Да знам ,па ако знам треба и да споделам нели ?