И јас сум опседнат ама кога немам односи неколку дена се празнам на добро познат начин и не спамирам по теми со една рака пишувајки а со друга да го тапшам.
Сакам да одам во свингерски клуб, да видам шо се дешава Да видам дали ќе ми биде срам, дали ќе се чувствувам комотно, дали ќе уживам, или ќе ми се згади. ... баш ме интересира... *Студиозен пристап
И јас... Не знам дали имам храброст ама би сакал да ѕирнам па ако ми се допаѓа хммм... А ако ми се с'повраќа фитиљ фаќам
Тие изгледа мислат да одат после завршувањето на пандемијава. Сега не ми се верува дека ќе се осудат на такво нешто доколку веруваат во короната.
1. Vo Makedonijava da e porazvieno eskortstvoto i da ne se pomeshuva so stoenje na ulica. 2. Javni kukji nameneti za zeni, kade sto si biraat partner/ka. 3. 3some so dve zeni.
od dosega sto imam spodeleno i zboruvano so nekolku licnosti od koi poveketo vo zivo [ maski i zenski], seksualnite fantazii im se bas kako da se izrazam vo prv pogled neprifatlivi za okolinata.. pred nekoja nok sonuvav kako gi fativ na delo, no ne im se javiv samo gi zirkav.... moj najdobar drugar i mojata sopruga kako se pleskaat... taa vo bukvalna smisla uzivase mi se cini svrsuvase vo sekoja srk. vo sonot toa strasno me napali, koga se probudiv bev vo etekcija.. kolku toa izgleda nastrano neznam ama pocnav da fantaziram dali toa bi me napalilo i koga bi ja videl vo zivo... so nego kako ja seksa..