@Casmir , Ти благодарам на убавите зборови, и среќна сум што гледам дека си ги одржал перцепцијата и емпатијата здрави, што е сѐ поретко денес. Добив многу лични пораки од луѓе кои ми изразија невидена восхит и почит за напишаното како вистинско освежување во жегата од додевност на танатосни либида и сиви еминенции.. Се извинувам за офф топикот што ти изразувам благодарност тука, морав, така чувствувам. И ќе заборавев, ниедна од личните пораки на сите кои ми пратија, а беа претежно од мажи, не содржеше никаков повик за "рандеву" нити таков чат, што е случај со многу членки кои ете велат дека добивале пораки со такви содржини. Јас секогаш ги добивам најдругарските, полни разбирање и поддршка и имам потреба да го кажам тоа јавно.(Модератори ве молам ова да стои засекогаш, ќе им значи на многумина) Мажите многу пати ми докажале дека патријархатот и неговите пост категории не му можат ништо на човекот во многуте од нив кога препознаваат исто така човек во жената, а и да не препознаат, едноставно многу од нив се далеку од стереотипот кој повеќето жени го имаат за истите. Бидете ми поздравени, благодарам уште еднаш.
Се надевам че ти се оствари, А @Mentalna85 сакам да ги прочитам твоите книги каде и да се. Без разлика на жанрот што си ги пишувала.
Neostvarena seks zelba mi e da da bidam so nekoe masko od 30 do 38 godini prvo se znae da se smuvame malce opustime uste podobro bi bilo pred ova da sme vo nekoj restoran na vecera i malce da sme podnapieni ama pri svest i negde posle toa da se odvezeme so kola na nekoe visoko mesto karpa ili planina i da se opustime malce pa posle koga ke bideme bas dobro zagreani seks na treva taka bez nisto masionerska poza posle toa seks na hauba toa mi e isto neostvarena zelba od pozadi i na kraj na predno sediste da go spustime malce i ja da sum od gore Imam mnogu fantazii i skoro sekoja fantazija mi se ima ostvareno Sakam seks od ljubov strast nekoja emocija i da bide jak seks dolg so casovi ja sum bas izdrzliva
Си правам бајрам на умот.. Тие што пишуваат книги драга моја друга мустра се. Не седат овде или на Фејсбук.
Тогаш нема да ти биде интересно може, ќе ти биде здосаден ќе му викаш ајде вампире пак ти се дигна, хаха а може и ќе ти биде убаво кој знае. Ама и сега ќе ти се исполни знам јас, само прекини да размислуваш за тоа и од никаде ненадејно изненадувачко ќе биде Инаку кога реков книги не мислев баш за сексуачни приказни, еротика, туку и општо кој жанр и да го напишеш добар ќе биде. Имаш убав стил на пишување и разубавување на текстот и многу детално описно.
Знам дека мислеше на било кој жанр, се шегував малку со Вајлд. Денес сметам дека многумина од нас пишуваат убаво зашто пишуваме повеќе од било кој век и имаме многу подостапни содржини. Луѓето се образуваат повеќе, и доста книги се издаваат. Никогаш не било полесно. Мислам дека секој втор напиша книга, поготово кај нас. Друга дискусија е колку тие се добри, да не правиме отскокнување од темава, кога би се разведила одма би нашла некој арслан дедо, а дотогаш ќе пишуваме за фантазии... Никој не ми е виновен што во 20 тите верував во идеали наместо во секс... Кога почнав да верувам во секс, бев веќе идеално омажена..хехехе