Humans are evolving, just backwards. Се си мислам дека се отупавеа луѓево со технологијава. Jokes aside. Итра си доста. Те читам по други теми.
Ма јасно, ама шо друго и да кажев ќе звучев дека си ласкам.. Кој знае каква сум, напати самата се праам побудала него што сум од шо сакам да ги насмеам или напраам попаметни .. Чим пишувам реферати тука на 37 год ,не ќе да сум нешо умна, хахах. Фала ти, те гушкам (◍•ᴗ•◍)❤
Можете и со мажот да си ги доживувате тие фантазии, може да се маскира во дедо во некоја планина на трева само пазете да нема облаци наоколу Сите пишуваат да но само еден посто од тие послу децении ќе се сметаат за класици. Лесно достапна технологија образовани луѓе но не толку паметни и интелигентни и не толку што размислуваат со своја глава. А камо за мене гушка а?
Добро утро, те гушкам топло .. Починал Марин Бабиќ. Неговата култна ноќна програма има големо значење за откривањето на мојот тогаш тазе распупен ерос, и е виновен за многу наши сексуални фантазии во времето кога во етерот пливаа звукови од едни поинакви димензии. Мирно море на најеротскиот глас на овие простори!
Со девојка ми сакаме да имаме секс со друг пар ама само во иста соба, на исти кревет, а секој пар да си биде како што си е. Без допирање, без ништо.
На мајка ми прв пат и' кажав... сега, пред некој месец. 44 години имам. Изреагира точно онака како што очекував, оти ја знам... Не знам дали би 'преживеала' да и' кажев пред 20 години и вака да ми изреагираше. Се надевам твојата е со пошироки погледи
Мене ми е страв.Знам како ќе реагира,како понатаму ќе се однесува. Како мала ме учеа да не ги сакам лгбт луѓето,до тој степен ме учеа исто као да се криминалци.Ама тоа е....
Исто... рачунај плус, моите родители се сигурно далеку повозрасни од твоите. Татко ми не дозна никогаш... Никогаш не собрав доволно храброст. Дури и кога сум апсолутно независна од нив...
Бидејќи сум најголемата од сите 4ри сестри,секогаш рачунале да ги направам горди,насмеани(и со школо,факс,работа)....Затоа не сакам да ги повредам...А особено не татко ми...
Точно те разбирам како ти е Не мора да знаат, она што не мора да знаат, се' додека ти не се почувствуваш спремна да кажеш