Како тинејџерка многу сакав да бидам балерина или акробат со чудесни акробатски вештини, и често се прашував и фантазирав како би било да изведам салто во воздухот и да паднам директно врз пенис во ерекција... Секако многу болно и за двајцата, но ако придружникот ме задржи како треба, мислам дека би било спектакуларно искуство!!! Во моето "Лебедово езеро" за возрасни, скокам со салто во последната сцена и запрепастувачки прецизно паѓам врз надрвениот калабастер од принцот без гаќички спремна"... Публиката зината сета..
Со некој згоден, набилдан, во форма 40-45 годишен искусен маж ама неженет/разведен/слободен, со зафатен/оженет никогаш. Секс за една вечер, да си ја извадиме душата еден на друг, после никогаш да не го ни видам, ни слушнам. Можеби некогаш во странство со некој странец би го направила тоа. Тука не би се осмелила, многу мала земја сме, се се знае за секого. Сепак е само фантазија.
Шо ако сме мала земја? Многу ми е гајле, другите шо мислеле. Сите имаат 'таен сексуален живот' Сите прават 'недозволиви' работи во кревет Дај да си ги кажиме еднаш на глас... Има да се чудиме, до чудење
Па помлади имам доста ми се. Па не баш сите, не сум тој карактер. Нека си биде фантазија. Сепак еден верен партнер што ќе си го сакам повеќе ќе ми значи од таен сексуален партнер, а и не сакам такво минато на себе да си товарам. Се што правиме денес има влијание утре.
Кога не бев мажена имав фантазија да имам секс со мнолгу постар од мене, и си ја остварив таа замисла (17 год постар) ☺️
Не знаев кај да пишам па ајде овде, дали знаете некој сајт (освен тиндер) или нешто слично каде што може да најдете партнер-ка за секс, за да си исполните некоја фантазија или фетиш, зашо за ова реално не можеш да се запознаваш низ град и да прашуваш одма какви фетиши имате..
Секс со мажена, додека маж и е трета смена на работа, а на долниот кат да и бидат свекорот и свекрвата.
Некој ми должи пари, не ми ги враќа а за возврат дозволува да ја ебам жена му, тој гледа додека ја ебам а таа не може да издржи од толку добро ебење и почнува да ужива и свршува, тој сето тоа го гледа и само го дрка на нас двајца...