Секој субјекат што ти реплицира на форумот, башка на овие фата-моргана теми, не се пали и не помислува да има нешто со тебе. Форум, ти текнуе? Имаш теми и за книги и за дворови уредување
Исто и кросдресинг многу ме пали, обожавам да се средвам највеќе ме пали да бидам среден цел како права дроља
После сите фантазии кои обично ми служат само за мастурбирање, најубава ми е онаа за како некој маж кој ми се допаѓа ме гледа со страст и емоции. Контактот со погледите ми е поинтензивен и од самиот секс, а денес такви погледи се поретко се сретнуваат.. Прерамнодушни станавме како луѓе. И сексот е некако ко напамет научен. Страста е мој фетиш , секогаш помеѓу двајца. Нешто што никогаш не сум пробала зашто крајно ми е одбивно е секс со повеќе од еден партнер. Тројките, групњаци свингераи ми се трн офф.
Би сакал да ебам мажена жена 30-45 год, која не е задоволна од својот партнер поради некоја причина.. да и се ебе да и се плаче, да гори од желба за добар секс..
Ispolnuvanje na site sex zelbi na edna mlada tipka ( + 18 ) koja saka da i se posveti tip vo zreli godini, koja strasno mnogu mi gi razgoruva fantaziite kazuvajki mi deka nema sto ne bi probala so mene.
Господе боже, просто не ми се верува каков сон ме доведе до тоа сношти! Не видов тема "Сексуални или влажни соништа" па си велам темава ќе го собере сонов, па и по некоја фантазија можеби со него, зошто да не. Во сонов, како на јахта, глисер, на нешто такво бев качена, и се сончам сама топлес во долен црн чипка костим, а влакна од пубисот накострешено излезени преку чипката, кога наеднаш Цацко од К15 како рибар од друг чамец ми се појави, и ни две ни три ми ја штипна дундата како образ кога ќе ти штипнат! "Пази да не си ја изгориш дундата" -ми рече само, и уште еднаш ми ја штипна и исчезна. Кога сум му ја рекла да свршувам, такво нешто на јаве не ме нашло! Влажен сон немав доживеано бог знае од кога, од адолесцентка можда...ајде тоа, не беше ич лошо, ама со Цацко??? Цел ден се смеам!