Во брак сум ама некако овој период сексуланиот живот ни стана монотон. Монотон до тој степен што веќе и се нервирав Си нарачав од една страна на инстаграм (најефтини што сум ги видела до сега) неколку парчиња долна облека. Де ученичка, чистачка вакво боди онакво боди носев секој ден по дома и морам да ви кажам дека маж ми шета по дома секогаш спремен за акција хаха а мене тоа уште повеќе ме пали. Сакав да виндадам мала идеа ако е некој во иста ситуација ❤️
Имам желба да доминирам врз некоја.Јас да ја водам играта а она да ме слуша без да противречи.Немам лисици но ќе набавам.Камшици не доаѓа во обзир.Е сеа ако е добра може ќе ги смениме улогите.
Na javno mesto stalno mi e na um iako sum imal mnogu pati. Adrenalinot deka nekoj moze da naleta mi e mnogu golem turn on.
Vo edna soba se seksame jas i ona, vo drugata soba drug par a vratata otvorena za da se pocuvstvuva mokta na prisutnosta i da slusaat seksualnite zvuci.
Во последно време имам една фантазија која што е тешка за реализирање. Сакам некоја девојка да ми седи на лице и да ми сврши, а исто така да ја задоволувам нејзе орално а она да нема обврска да врати, освен ако она сака.
Би сакал со некоја 10 год помала од мене, младо и неискусно во планинска куќа покрај камин. Да се топи кај мене во скут и да не сака да заврши моментот никогаш.
Повеќе е како желба, а не фантазија. Засега не би направила ништо што вклучува друга личност, но доколку во животот некогаш останам без партнер сигурно би била со еден постар од мене.
Како уживам дома и комшиката доаѓа да ме праша дали можам да и помогнам за машината,чешмата, а маж и во странство. И како демек да се заблагодари на некој сладок начин па после почесто да и треба помош..
И само толку ли себичен Цацко само ти ја штипна.d Срам да му е А коjа возраст си ти што те мачат вакви соништаа?
Хахахах! Немаат врска со возраста, не се типични само за пубертетот и адолесценцијата... Психолог ми кажа дека се тесно поврзани со многу стрес, трауми.. Мозокот пробува да најде начин да се опушти, да го канализира стресот.. Сексуални соништа значат дека ви фали стабилност во одредено поле од животот, или во сите. Знаат да бидат и бизарни. Со пол, личност што не е во домен на вашата сексуалност..ама значењето обично било тоа, стрес и нестабилност.
Знаеш како прашав за години , бидејќи тоа се дешава кај помлади и немажени не женети Инаку да ми се десило и мене
Знам и затоа ти одговорив дека нема големо влијание тоа колку редовно си ги задоволуваш сексуалните потреби, колку стресот на наши години.. Кај младите виновна е младоста и хормонската екстаза, а кај повозрасните најчесто стресот.. На крајот секој може да мастурбира, ама стресот кој се ослободува додека спиеме психолог ми рече дека начнува такви соништа..