Секс надвор од градот на некоја ливада, под нас меко ќебенце над нас ѕвездено небо.. или па шетаме некаде и не фаќа некое невреме, дури стасаме дома да не наврни скроз и такви да водиме љубов покрај огнот..
Секaкo. Јaс не ни мислев пoинaку Се нaдевaм декa Пaстувoт нaш ќе нaпрaви исклучoк, зa нaс. Јес дa сaкaше oн 3кa aмa пa вaљдa ќе се сoжaли и ќе прифaти мaлo oргииче...aкo не, ќе се кoмбинирaме некaкo
@jovanovska94 јунаќињата наша ни ја снема, изгледа отишла да резервира хотелска соба за нашиот неповторлив ноќен провод. А за пастувот нема сомнеж, тој сигурно ќе се согласи, само прашање на време е кога ќе отвори да види што му приредуваме.
Девојки знам дека ви недостасував, ама јас се спремав, физички се разбира, многу очи ќе ме гледаат @Madam-A , @Valerin П.С. Каква соба, ќе треба цел хотел да деранжираме, вила имам во план
Вежбаш камасутра за да се покажеш у најдобро светло, а? П.С. Гледај вилата да располага со безвучна просторија, да не им реметиме мир на викендашите. По можност и oпрема да има. Зошто без садо мазо јас не работам. Спојлер
Јога, да се истегнам, бајаги луѓе ќе учествуваат, да не случајно се заглавиме. Ќе најдам во планина нешто, ти набави реквизити и помагала, по твој вкус. Ако пастувот не се покаже, што казна му следи?
@Petar80 , еднаш кога нуди не смее откажување, такво е правилото. Мене само не ми се свиѓа што вика да сме пишеле во порака ние заинтересираните. Као крие нешто? Дали можеби не вара? Јас сакам да си обележам територија со се на мегдан. Башка за убаво се договараме, нема зашо да се срами... хм, нема врска, пошо е пастув ќе му опростиме Е ова мора добро да се обмисли. 3 мачки опасно напалени а не задоволени може (и треба) да биде фатално
Хахах е така е во однос на она од првиот дел горе кажаното, но искрено по муабетов и како кажувате добро напалени штознам никот до душа му е Пастув ама да не речам јас да не испаднам клечко а знаеш машко его но не би с и поиграл на така напалени три мачици да не испадне изгребан изгризан и со ладен предмет во задник
@Madam-A јавно може да се јави уште некоја покрај нас трите, вака во тајност изгледа сака да не држи под контрола. Ама кажи му @Valerin дека не може он со нас така?! Се знае кој е главен, нема простор за дискусија.
Средба со непозната девојка, комуникација само преку погледи. Здравица со бело вино и тивко мазење... Без зборење, само јазици да играат. Предигра и агресивен секс.... Заедно под туш и цигара после тоа. Без никаква комуникација.... Делата да зборат.