Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Кои се тие измени во закон кои би ти забраниле абортус?

На naturally му/ѝ се допаѓа ова.
  2. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    113
    Дечки јас морам да пишам пак.Знам глупава сум пак имав незаштитен.Плус читав овде коментари и повеќе се испаничив.
    Имав секс на 20 јануари, во плодни денови без заштита и сврши после 10 минути надвор.Имаше предсемена течност поприлично.Бев во паника и тогаш ама пак си викав нема шанси.Вчера пак имав односи и пак сврши после 10 15 минути надвор.После сексот имав многу секрет некаква лигава околу отворот на вагината и поприлично многу.Сексот не траеше многу и иако бевме возбудени тој се контролираше и видов кај сврши и имаше многу сперма ама пак знам дека е ризик и нема шанси повеќе без кондом.
    Треба да ми дојди околу 5 6 февруари значи помина време од незаштитениот прв однос да направам тест? Имам симптоми како пред да ми иди.Болката во градите почна пред 1 недела и фазла, ми се јави опстипација(запек) и во текот на овѕлацијата два дена после односот имав големи болки во стомакот.Се плашам мноооогу.Не сум спремна за мајка. :(
    Ај пишете што да правам.Дали апче за тоа што и вчера имав незаштитен или тест за во врска со првиот незаштитен.Досега 2 пати не заштитен имав а и првиот пат кога имав секс ако се рачуна.
    Помош ве молам.

3. Kurosawa

Kurosawa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    32
    Кога две лица имаат секс, тие двајца стануваат едно. На ист начин како што физичките тела на мажот и жената се заклучуваат заедно и стануваат една испреплетена единица, така и нивната душа и духовна енергија. Секое човечко суштество се состои од три различни тела - дух, душа и тело - кои функционираат во единство меѓу себе, како една единица. Секоја од овие тела функционира во поинаква сфера, и секоја од нив влијае врз интеракциите на целото човечко искуство. Сексуалната активност предизвикува две лица да се поврзат и да станат едно во сите три сфери, со што се овозможува пренесување на демонски духови од едно лице на друго - исто како што сексуалната активност овозможува пренесување на телесни венерични болести, како што се кламидија, херпес и ХИВ, од едно лице до друго. Демонските ентитети се пренесуваат кога енергијата на една личност е измешана со други, вид на енергија што лицето ја внесува во вас,а ако едно лице има повеќе партнери, и е промискуитетно, тогаш пазете се, за вашето битие...духовно и телесно, ќе почнат да се манифестираат,духовни болести и болки по вашето тело...апсорбирани од вашите партнери... Мислите ... :"You will get lucky" :?:...хммм...не сте ни свесни колку се изложувате на духовни и телесно преносливи негативни енергетски ентитети ...Ебавањето, драги мои е размена на енергии...А нарцисоидноста кај мажите или жените, секако дека не е дар од ангелите...Од паднатите ,да..секако. Дали ќе ставите кондом или не...Demon spirits:devil: dont give a fuck..."Sex and the city"...дааа..."уживанција"...хехехе :lol:...отворете очите бе :!: !!! http://www.suzzorlose.com/2014/10/health-article-beware-of-stds-no-not.html

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.920
    Допаѓања:
    177.411
    Многу е едноставно. Користи кондом за да не плачеш после пак.
    ———————————

Туку многу интересни младиве ликови. Тек откриле пичка и мислат откриле лек за рак. Тек кога ќе откријат уште кај све може да го протнат... којзнае сироти ние уште какви се научни предавања ќе се изнаслушаме.

На Amateur, cresa-jagoda, Mishela и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Kurosawa

Kurosawa Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    32
    Па ...доста поинтересни се старите...сироти неразбудени души... После толку ебавање и примање толку курчеви, во бесконечни реинкарнации... некои никако не сфаќаат што е намената на самата љубов и сексот, и ризикот што постои .Исто како кога ќе и дадеш на пензионерка, усб стик , а не е едуцирана за опасноста по системот и софтверот на нејзиниот компјутер и прво што ќе направи, е дека слушнала, дека се префрлаат вируси преку усб порталот, па фино ќе го исчисти стикот со домашна ракија, од нечистотии и прашина, не станувајќи свесна, дека вистинската опасност за нејзиниот софтвер лежи во самата размена на информации, и примање вируси однадвор, преку нејзиниот Пи - портал. Ве плашат со сексуални инфекции на пичката, на телото и можна бременост, а никој не се интересира, за самата размена на сексуалната енергија , и примање на негативната енергија од други. ..за кој појма немате со кој и каде се ебавале претходно и примиле , секакви срања во својата аура, и тело .8):rofl:

На BrainDamage му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.920
    Допаѓања:
    177.411
    Ох ти пресвет секс гуру :rofl:
    Буда ме опрости, што ќе рече, вчера излегол од пичка нормално дека уште е со сексуалната енергија во уста.
    Туку, уште многу имаш за папање дур пораснеш, за да си ја подголташ ароганцијата со која настапуваш, да научиш да почитуваш и конечно да ја сфатиш суштината на она што го збориш, а мислиш дека ја знаеш.

Фемина, земи ни го малиов, врати ни го Саше!! #правдазасашенка

На Bender Rodriguez, Zivyle, simonka93 и 14 други им се допаѓа ова.
  7. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Не паничи,има апчиња а и немора да значи дека си бремена,повеќето девојките не остануваат трудни од прво свршување од дечкото/мажот

Не се останува трудна од прво свршување многу млади пробуваат па ете неможат да имаат деца

Не се останува бремена од прва

Тешко се останува трудна,многу млади пробуваат ама неможат тоа значи дека може не е трудна

Последна измена од модератор: 7 февруари 2018
  8. Miss.A.

Miss.A. Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2017
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    2.315
    Благодарам @Neophodna што не просветли дека не се останува од прво свршување бремена, баш си неопходна.:angel:

На Amateur, cresa-jagoda, Tan4ence и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.920
    Допаѓања:
    177.411
    Неопходна спамираш.
    Место да одговориш на сите во едно мислење ти испиша цела страна.

И никој не и кажа дека е трудна. Бараше совет како да не остане трудна и тоа и беше посочено. А ризик во нејзин случај ако ја прочита - секако дека постои.

На cresa-jagoda, CameliaMiller и Nausicaa им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Трудна се останува од прва:!:
    Иако ретко, не е невозможно.

Затоа пред да пишеш нешто 1000 пати, размисли што пишуваш на децава тука.

На cresa-jagoda, Someonespecial, kuc и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Постои и не постои немора да значи дека е бремена,мене ми сврши дечко ми пред неколку недели не сум,направив тест не сум

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.920
    Допаѓања:
    177.411
    Ама никој не кажа дека е бремена.

13. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Не е ретко,тогаш зашто овие младиве од 20-30 год не остануваат бремени?? Знам парови кои пробуваат ама не останува девојката трудна,мајка ми работи во аптека и она ми има кажувано дека многу жени и девојки и одат за помош,за лекови за да останат

14. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Не е важно кој НЕ останува труден, туку кој останува:!:
    Ако разбереш, ОК. Ако не, немам намера да ти објаснувам за џабе, кога си убедена дека си во право:hai:

На cresa-jagoda, Antolinaa, kuc и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Ја само кажав дека повеќето млади парови неможе жената/девојката да остане бремена,такво е времето и толку не пишувам повеќе

16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Ако ти не си останала бремена, по дифолт ни една нема да остане на прво свршување? Јак совет! :^) Изгледа јајце клетката распознава кое е прво, а кое десето свршување.

На Amateur, cresa-jagoda, Mishela и 8 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.058
    Допаѓања:
    268.781
    Леле ова детево и тука ли подучува :|
    Среќа што го имаме на форумот, инаку немаше да знаеме што е квалитетно сексање, pardon my french :rofl:

На Antolinaa и kuc им се допаѓа ова.
  18. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Пак ќе кажам повеќето млади денес,во ова време,во вакво време,не остануваат бремени

19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Ама ние тука не говориме за времето, туку за можноста:!:

На cresa-jagoda, Nausicaa и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  20. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Ne znam dali prasanjevo mi e za vo temava. Mozam da kazam otsekogas sum imala seks so kondom osven so deckovo so idev podolgo.Mi se sluci da zapoznam eden decko, se gledame okolu pola mesec I normalno go posakuvam, I toj mene..znam kaj i da e ke se sluci,no nesto me podzamisli. Onaka razgovaravme otvoreno I mi rece imal 3ka koga bil Amerika..se zaprepastiv I go prasav za zastita I rece sekogas koristi osven koga e so nekoja u vrska. Rece mu bilo zelba, si ja ostvaril no ne mu e opsesija, deka mozi i so edna da se zadovoli ako si odgovaraat.Ne deka go osuduvam, no ne mislite deka tuka nema infekcii I takvi stvari? Preku oralen ne se prenesuva nesto? Me interesiraat rabotive, epten sum panicarka. A, ne sum dovolno iskusna vo ova pole.