Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс без кондом

Дискусија во 'Секс' започната од strawberry18, 21 ноември 2009.

1. skorpija89

skorpija89 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Luge fala vi mnogu na poddrskata, deneska dobiv, malce me boli stomak ama mnogu sum srekna :)
    moj sovet za tie sto se isplaseni e promena na okolina i opkruzuvanje, i test :up:

2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    а јас утре од 9 треба да правам ехо во ремедика... се пласам да не сум бремена. со децко ми пред 1 ипол месец водев љубов за прв пат и знаете, на поцеток сигурно повекето сте биле целите преплашени од мозни последици. правев пап се е ок од таа страна, но сеа уште ехо остана. финтата е дека ние во иста вецер имавме 2 пати односи, првиот пат фала богу деке беше со кондом, но вториот се занесовме од моментот и упс - се слуци. и сега исплашена сум мн. најмногу. имам некои симптоми али незнам дали тоа е тоа стомацето ме боли, малку ми се лоши, имам запек (се извинувам за зборцето)... а направив 3 теста за бременост. ајде првиот не го рацунаме бесе 3 дена по водењето љубов, но 2 и 3 тест ги направив по 2 недели / 2 ипол и беа негативни... но ме мацат симптомите, треба да добијам сега, минатиот месец добив на 7, а сега уште ништо. децко ми вика ако бидне нешто така дека тоа е и најубавото нешто во `ивотот на секој, но имам 21 год и сеуште не сум подготвена за толку големо нешто. и си останувам загризена до сабајле, ама незнам како ке ја прифатам веста ако сум бремена. совет...?

3. skorpija89

skorpija89 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ne se sekiraj, testovite se najdobar pokazatel a toa znaci deka ne ti e nisto.
    a za simptomite toa ti e najverojatno od potsvesta, za se nesto sto ke ti se sluci mislis deka e simptom, nema vrska ne obrnuvaj tolku vnimanie, idi na lekar ako do togas ne dobies i vidi sto ke ti kazat tamu. sigurno ne ti e nisto.

4. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    se e ok, bev na eho i nema nisto, sreknicka sum :). pozz, fala za sovetot.

5. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    ve molam i jas za istoto dali mozi da sum bremena a da ne svrsi vo mene velat deka imalo takvi slucaevi ve molam

6. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    i jas isto ve molammmmmmmmmmmmm

7. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    i jas se plasam ama ne svrsi vo mene ne znam so da pram celi noki en spijam ve molam za sovet imam skoro18 god se plasam

8. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    kaj mene se pomina dobro, se nadevam deka i kaj tebe ke bide taka. ;) odnosno, sigurna sum deka ako 100% ne svrsil vo tebe, nema sansi, t.e se mnooooooooogu minimalni..jas nekolku pati taka paniciv, i sfativ deka stvarno nema porteba da panicis..vprocem, dosega nemam slushnato deka nekoja zabremenila od predsemena.. pred nekoj den pojdov na ginekolog me bolese mn jajnikot(do ovulacija bilo, nisto strasno), i go rasprasav pak okolu ova. rece sansite se mali, megjutoa AKO prethodno ima svrseno, moze zaedno so predsemenata da se isfrlat tie spermatozoidi..dodeka predsemenata sama po sebe ne sodrzi spermatozoidi..opusti se i uzivaj, inaku ke poludis..znam kako e :worried:
    Se ke bide dobro veruvaj..samo za sekoj slucaj drug pat ne mu davaj bez kondom ni 2 minutki. sto e sigurno, sigurno e ;) Mwaaa

9. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    fala mn ama ne znam dali da kupuvam test ili ne kazete ve molam:) a inaku pred to nisto ne pravevme

10. mon4ence17

mon4ence17 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    9
    uste ednas nemA SANSI BEZ KONDOM SAMO SEGA NEKA MI DOJDI INAKU NEMASE SVRSENO PRED TO

11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.545
    Допаѓања:
    201.664

Ако не свршил во тебе, нема зошто да се плашиш... освен ептен да си толкав малер, па од предсемената течност да забремениш, или пак ако сте имале незаштитен секс откако тој еднаш свршил... во секој случај, шансите се минимални...

12. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    epa togas ne se sekiraj. a ako ti docni togas kupuvaj test :D don't worry, nema nisto stom e taka kako so kazuvas :D pozz

13. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    815
    mnogu sakam da imam seks.Do sega ne sum imala a imam veke 18godini i sakam prviot pat da bide bez kondom...postoi li rizik da ostanam trudna i dali zadovolstvoto e pogolemo so ili bez kondomm??--

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    На сперматозоидите не им е гајле дали ти е тебе прв пат или 10ти. Може да останеш бремена.

15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    :lol: :lol: ..ah Hipi,Hipi...me nasmea ubavo.. :lol: ..a be srce si! :)
    btw ova ne kazuvaj nikomu ;) :D ..ti sigurno si unikat vo OH..mislam od zenski rod..me razbiras sto ti kazuvam ;)

16. S.d

S.d Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    imam i ja 18 god i prviot pat mi bese bez kondom....i seuste imam seks bez kondom......zadovolstvoto e mn pogolemo bez kondom,ama sekako deka treba da se pazite,pogotovo koga ti se plodni denovi....... :)

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.117
    Допаѓања:
    36.324
    Јас досега сум имала секс без кондом 4 пати,а дечко ми ејакулираше на страна.Не останав бремена.

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Абе уникат сум, уште со етикета, ама никој не ме купува, скапа сум била :lol: :lol:
    „Малце" оф-топик сме :D

19. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.827
    Допаѓања:
    5.554
    Девојки ве читам гледам поголем дел имате по 17 до 20 год и практикувате секс без кодом. Нели ви е страв од несакана бременост :?: еве велите не свршува во мене ама колку можете вие да бидете во тоа сигурни а и плус предсементата течност, а да не зборувам за разно разни болести. Па потоа читам еден куп постови во темата дали сум бремена? треба да бидеме свесни за нашите постапки бидејќи после е касно се. Јас имам секс само со кондом му верувам на партнерот ама не сакам ништо да ризикувам бидејќи сум млада за деца а и за абортуси исто.

20. dzver

dzver Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    decki da ve prasam i jas nesto kako da znam koi mi se plodni a koi neplodni denovi sum citala ama nemozam da gi sfatam pls help